6 dolog, amiért érdemes ajándékutalványt vásárolni

Legyen örömteli az ajándékozás

Elröppent a november, mindjárt a nyakunkon a karácsony és még mindig nem sikerült beszerezni a tökéletes meglepetést szeretteink számára. Esetleg hamarosan itt egy igen fontos személy születésnapja, vagy esküvőre, netán diplomaosztóra vagyunk hivatalosak? Bújjuk a netet a legjobb ajándék ötletekért, vagy lejárjuk a lábunkat a boltokban mindhiába, nem találunk olyan megoldást, ami megfelelő lenne. Aztán ahogy közeleg az alkalom, úgy nő bennünk a szorongás, mert szokás szerint nincsen semmi ötletünk, hogy mivel örvendeztethetnénk meg az ünnepeltet. Ismerős helyzet, ugye?

Nem kell, hogy az ünnep és az ahhoz kapcsolódó ajándékozás teher legyen. Ha kicsit könnyedebben közelítjük meg az ajándékbeszerzés kérdését, marad időnk és energiánk a készülődéssel járó örömökre és arra, hogy az igazán fontos dolgokra, az együtt töltött időre és az értékes, szeretetteljes kapcsolatokra koncentráljunk.

Tárgyak és tömegcikkek helyett vásárolj ajándékutalványt, mert néhány perc alatt megvan, garantáltan örömet okoz, kreatív, környezetbarát és határtalan teret ad az álmodozásnak.

1. Adj élményeket ajándékutalvánnyal

Az élmény a legjobb meglepetés, hiszen a minőségi idő olyan érték, mely nem csak felveszi a versenyt a tárgyakkal szemben, de ki is emelkedik a tipikus ajándékok sorából, főleg manapság, mikor egyébként is eláraszt minket a sok felesleges holmi.

Ha letetted a voksodat az ajándékutalvány mellett, biztos lehetsz abban, hogy ez a meglepetés hosszú távon fog örömet okozni, hiszen nem csak az átadás pillanatában csal mosolyt az arcokra, de egy nyaralásra szóló utalvány a beváltást követően életre szóló emlékekkel gazdagítja majd a felhasználót. A kempingezés minden korosztály számára élmény, hiszen lehet nosztalgikus, romantikus, könnyed, a gyerekek számára pedig sok új felfedezést tartogat.

 

ajándék ötletek ajándékkártya Thermal Camping Zalakaros

2. Fizethetsz SZÉP kártyával is

Az utalványt megvásárolhatod online, ráadásul nem csak bankkártyás fizetésre van lehetőséged, igény szerint akár SZÉP kártyával is fizethetsz. A Thermal Camping Zalakarosnál mindhárom szolgáltató (OTP, K&H, MKB) által kibocsátott SZÉP kártya használható.

3. Személyre szabott, így biztosan örömet okoz

Zalakaros azért is jó választás, mert a kemping szomszédságában található gyógy- és termálfürdő olyan magas színvonalú szolgáltatásokat kínál ahol a legkisebbektől, az idősebbekig mindenki megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási formát. Bárkinek is szánjuk tehát a kempinges ajándékutalványt, bizonyára elégedett lesz, hiszen lehetősége van a személyes érdeklődésének, igényeinek megfelelő programokat választani a környéken. A kellemes fürdőzés mellett számos kirándulóhely és érdekes program várja az idelátogatókat.

4. Az utolsó pillanatban is megveheted!

Az olyan zsúfolt időszakokban, mint a karácsonyt megelőző hetek, sokszor hiába kapkodunk a rendelések többsége már nem ér oda időben a fa alá. A szállítás akkor is késhet, ha valami nem várt hiba csúszik a rendszerbe, ezért az év többi részében is előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban leadott rendelésünk késik, elkeveredik, mi meg kínos helyzetbe kerülünk a jeles ünnepen.

Az ajándékutalvány, gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb megoldás, hiszen néhány perc múlva már meg is érkezik az e-mail fiókodba. Ráérsz elintézni, nincs sorban állás, nincs izgalom, hogy megkapod-e időben, nem kell lesni a futárt és rohanni, hogy hazaérj az átvétel miatt. Nincs csalódás sem, mint ami a sok internetről látatlanban vásárolt holmi esetében olyan könnyen előfordulhat.

5. Nincs szállítási költség, ráadásul környezetbarát

Az ajándékutalvány vásárlásának egyik nagy előnye, hogy teljes mértékben környezetbarát, hiszen ez nem egy olyan termék, melynek a gyártása, szállítása során tovább terheljük a természetet. Mivel nem kell hosszú utat bejárnia, amíg hozzánk érkezik, megspórolhatjuk a szállítási költséget is. Akinek fontos a környezettudatosság, nyugodt szívvel választhatja ezt a megoldást, ha pedig az ajándékozottnak is szívügye a természet, akkor pláne telitalálat lesz egy ilyen meglepetés!

6. Az ajándékutalvány kreatív és különleges

Nyakkendő, vicces zokni, karácsonyi illatszercsomag, rossz méretű, vagy szükségtelen tárgyak, csak, hogy néhányat említsünk a csalódást és kellemetlen pillanatokat okozó dolgok közül. Ha pedig nagyobb eseményre kell készülünk valamivel, a kezdeti lelkesedést követően végül legtöbbször csak pénz kerül a borítékba. Ami nem csak személytelen, de nyomtalanul el is tűnik és pont az ajándékozás lényege veszik el, a kapcsolat erősítése az emlékek gyűjtése és a személyesség. Egy nyaralásra szóló utalvánnyal sokkal kreatívabb lehetsz, már csak a csomagoláson kell gondolkodnod!

Hogyan vásárolhatsz ajándékutalványt?

IDE kattintva, néhány perc alatt kényelmesen elintézheted, az utalvány pedig azonnal megérkezik e-maileid közé. Már csak ki kell nyomtatnod! Ráadásul ilyen módon a távolabb élő szeretteidet is meglepheted egy szuper nyaralással, hiszen virtuálisan is átadható.