Pihenés Zalakaros szívében!

Egy különleges szállás a természetben, mégis mindenhez közel

szeptember 10, 2024

APARTMANOK 20 000 HUF-tól →

MOBILHÁZAK 38 000 HUF-tól →

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

Pihenés Zalakaros szívében!

Egy különleges szállás a természetben, mégis mindenhez közel

2024.09.10.

Pihenés Zalakaros lakókocsi apartman

Kikapcsolódás és nyugalom a város szívében

A városi élet lüktetése, az izgalmas turisztikai célpontok és a természet nyugalma ritkán találkoznak egymással, mi azonban pontosan ezt kínáljuk nektek Zalakaros szívében. A pihenés tökéletes kombinációjára bukkanhattok ezen a különleges helyen.

Ha szeretnétek feltöltődni, elmenekülni a városi zajtól úgy, hogy közben nem mondanátok le a központi elhelyezkedés előnyeiről, sem a kényelemről, a Thermal Campingnél megtaláljátok a tökéletes megoldást.

Kerekedjetek fel egy igazán pihentető őszi kiruccanásra, hiszen most kedvező utószezoni árakon csaphattok le erre a remek lehetőségre!

 

Ideális üdülőhely:
Városközponti elhelyezkedés, egy csendes fás-ligetes környezetben

 

A Zalakarosi Fürdő egy karnyújtásnyira

A wellness rajongók között kevesen vannak, akik még nem hallottak Zalakaros méltán népszerű fürdőjéről. Az itt található egyedi összetételű gyógyvíznek köszönhetően ugyanis ez a hely egy európai szinten híres hatalmas fürdőkomplexummá nőtte ki magát.

 

élmény fürdő Thermal Camping kemping

 

A szolgáltatási palettájuk minden igényt kielégít és minden korosztály számára személyre szabott élményeket kínál. Legyen szó gyógykezelésekről, családi kalandokról, szauna programokról, esetleg szépészeti-, vagy wellness szolgáltatásokról, itt mindent megtalálnak a feltöltődésre, pihenésre, regenerálódásra vágyó vendégek.

A Zalakarosi fürdő mindössze néhány perces sétára található a Thermal Campingtől, így a szállásotoktól egy karnyújtásnyira élvezhetitek a gyógyvizek áldásos hatásait.

A fürdő számtalan csábító programot és szolgáltatást kínál, amelyek közül érdemes a lehető legtöbbet kihasználni, a maximális kikapcsolódás érdekében. Vendégeinknek, kedvezményes fürdőbelépővel és kilépőkártyával is kedveskedünk, annak érdekében, hogy még tökéletesebbé tegyük számotokra a pihenést.

A Thermal Camping vendégei 10% kedvezményt kapnak a recepciónkon megváltott fürdőbelépők árából! Mindemellett napi egyszeri ki- és visszalépésre jogosító kártyát is biztosítunk, ha kiugranátok egy finom ebédre, vagy egy kis csendes pihenőre a szállásotokra.

 

Thermal Camping igazi zöld oázis, a tökéletes pihenésért

Egy kiadós wellness élményt követően testnek és léleknek is jólesik egy kicsit megpihenni. Kempingünk ideális választás azoknak, akik kényelmes, a fürdőhöz közeli, gyalogosan elérhető szállást keresnek, de mégsem szeretnének a strand zsibongásban, vagy egy zajos, személytelen szállodában tartózkodni.

 

Ti melyik szállástípust választanátok?

A Thermal Camping különféle szállástípusai lehetővé teszik, hogy a számotokra legideálisabb feltételek között pihenhessetek. Ráadásul az őszi kiruccanáshoz szállásotokat kedvező, utószezoni árakon szerezhetitek meg!

Kényelmes mobilházaink és apartmanjaink a szállodai komfort érzetét biztosítják egy olyan környezetben, ahol a szabadság és a természettel való találkozás élménye szintén megadatik.

Természetesen a klasszikus kempinges hangulat is helyet kap ebben a hatalmas zöld oázisban. Ha ebbe az irányba gondolkodtok az üdülés terén, akkor érkezzetek sátorral, esetleg saját, vagy bérelt lakókocsival.
A 100 négyzetméteres extra méretű parcelláinkon minden megtalálható ami ahhoz kell, hogy a lehető legnagyobb kényelemben szívhassátok magatokba a természet jótékony hatásait.

 

 

A Thermal Camping egy különleges szálláshely, ritka adottságokkal. Szerencsések vagyunk, hiszen a vendégeink élvezhetik a központi elhelyezkedés előnyeit, a város zaja mégsem zavarja meg a nyugalmat, sem a madárcsicsergős, ráérős reggeleket.

 

Apartmanok és mobilházak

A Thermal Camping mobilházai ideálisak családok, párok vagy kisebb baráti társaságok számára is. A komfortos, modern berendezéssel ellátott szálláshelyeink otthonos hangulatot árasztanak és minden fontos eszközzel felszereltük őket, hogy igazán édes legyen a pihenés számotokra.

A házakban és apartmanokban van klíma és egy teljesen berendezett konyha-étkező is ahol a mindennapi használathoz szükséges legfontosabb eszközöket is megtaláljátok. Természetesen a törölközőkről, ágyneműkről is gondoskodunk.

A mobilházak egy tágas terasszal is rendelkeznek és erre a szállástípusra magatokkal hozhatjátok a házi kedvenceiteket is. A kempingben a kutyusok is szívesen látott vendégek, ne hagyjátok őket otthon, hiszen a kisállatok jelenléte teljessé teheti a pihenést és sok pozitív érzéssel gazdagíthatja a kiruccanásotokat.

 

 

Az étkezések és a mozgás öröme

A kemping elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy élvezhessétek a pihenést a természet közelében, miközben minden kényelmet biztosítunk számotokra. Az étkezéseket is könnyedén megoldhatjátok nálunk, hiszen a Camping Étterem íncsiklandó fogásokkal, tengeri halkülönlegességekkel, mennyei desszertekkel és finom italokkal vár benneteket. Kényeztessétek magatokat a remek helyi étterem kínálatával.

Ha pedig főzőcskézésre támad kedvetek, arra is van lehetőségetek. Egy hangulatos bográcsozást, vagy szabadtéri sütögetést mindenképpen iktassatok be az ittlétetek során. Beszélgetni, élvezni az együttlét örömét, olyan élmény, amely hosszú időre feltölt jóleső érzésekkel.

 

Kirándulóhelyek a környéken

 

 

A kiadós étkezéseket egy kis mozgással is kombinálhatjátok, így egy teljesen az egészségetek szolgálatába állíthatjátok a pihenéssel töltött napokat. A kempingben tollas- és focifelszerelés, pingpong és játszótér is található, a környék pedig tele van olyan lélegzetelállító kirándulóhelyekkel, mint a Kis-Balaton környéke, vagy a kempingtől pár perces sétára található Termáltó és Ökopart.

 

Karos Korzó, ha egy kis szórakozásra vágytok

A Thermal Camping, Zalakaros szívében található, pár perces sétára a város legfontosabb helyszíneitől. Közel vannak a szép parkok, a fürdő és a Karos Korzó is, ahol szinte egymásba érnek a szabadtéri rendezvények. Az igényesen kialakított sétálóutcán hangulatos szökőkutak és egy rendezvényközpont is helyet kapott.

A Karos Korzót egész évben érdemes látogatni, hiszen rendszeres tartanak itt sporteseményeket, futóversenyeket, motoros találkozókat, mindemellett pedig ez a kellemes, mediterrán hangulatú környezet számos kulturális- és zenei rendezvénynek is otthont ad.

Az ősz beköszöntével minden évben sor kerül a Szüreti Felvonulásra, amelyben a Karos Korzó idén is központi szerepet játszik. A szórakozás is a valódi pihenés része, nézzetek körül a városban, ahol megkóstolhatjátok a helyi borokat, nyalhattok egy fagyit, vagy sétálgathattok, amikor csak kedvetek tartja, hiszen a szállásotok valóban egy karnyújtásnyira található innen.

 

Pihenés egy igazi üdülővárosban – Foglaljatok szállást a város szívében!

Próbáljatok ki egy olyan szállást, ahol egyszerre élvezhetitek a városközpont közelségének előnyeit a kiváló Zalakarosi Fürdő szolgáltatásait és a természet csendjét. Mindehhez a Thermal Camping Zalakaros tökéletes választás. Foglalni egyszerűen, online, mindössze pár kattintással lehet, késlekedni azonban nem éri meg, mert a szabad helyek gyorsan fogynak.

Most utószezoni árakon lehet a tiétek bármelyik szállástípus! Foglaljatok most és biztosítsátok be a helyeteket az előleg befizetésével. Szállásotokat bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyátok segítségével is rendezhetitek.

 

Pihenjetek Zalakaroson, várunk szeretettel,
ebben a gyönyörű zöld oázisban!

gyógyfürdő strand Zalakaros Thermal Camping 10% kedvezmény

10% kedvezmény

A Thermal Camping Zalakaros vendégei -10% kedvezményt kapnak kizárólag a kemping recepcióján megvásárolt Zalakarosi Fürdőbe szóló belépők árából! Részletek a recepción.

Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes