Kutyabarát szállás a természetben

Pihenjetek együtt a Thermal Campingben

szeptember 20, 2024

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

Kutyabarát szállás a természetben

Pihenjetek együtt a Thermal Campingben

2024.09.20.

kutyabarát szállás kemping Thermal Camping Zalakaros

Kalandra fel, négylábú barátokkal!

Ha úgy érzed, eljött az ideje, hogy végre lazíts egy kicsit, de nem szeretnéd magára hagyni a szeretett házi kedvencedet, akkor gyere a Thermal Campingbe, hiszen itt a család minden tagja, beleértve a négylábúakat is teljes mértékben élvezheti a kikapcsolódás örömeit! Ha eddig azért tartottál a kutyás utazástól, mert nem találtál valóban kutyabarát szállást és nem akartad otthon hagyni a háziállatod, hiszen nehezen oldható meg a felügyelete, akkor ezt a gyönyörű zöld oázist éppen neked találták ki!

Vágjatok bele ebbe a hatalmas kalandba és tartsatok velünk! Az alábbiakban megmutatjuk, mitől kutyabarát szállás a Thermal Camping Zalakaros, azon túl, hogy nálunk a szőrös kedvencek is szívesen látott vendégek és hozunk pár programötletet és felfedezni valót is számotokra!

 

Thermal Camping Zalakaros a kutyabarát szállás

Ha állattartó vagy, akkor bizonyára számodra sem kérdés, hogy egy négylábú barát nemcsak házi kedvenc, hanem a család teljes jogú tagja. Így érthető, hogy a kikapcsolódás során sem szeretnél lemondani a társásagáról.

A hagyományos nyaralások azonban sokszor korlátok közé szoríthatnak, hiszen az állatszállítás kérdése, vagy épp a szállodai szabályok nehezítik meg, hogy a kedvencek is részt vehessenek a közös kalandokban. Erre a problémára megoldást jelenthet egy valóban kutyabarát szállás, amely nemcsak fogadja a háziállatokat, de a kutyus és vele együtt te is jól érezheted magad.

A Thermal Camping Zalakaros a kutyás és macskás gazdik számára is ideális választás. Itt nem kell kompromisszumot kötni, hiszen a helyszínen mindent úgy alakítottunk ki, hogy a két- és négylábú vendégek is egyaránt megtalálják a kényelmet és nyugalmat. Többféle szállástípus közül választhatsz, nemcsak lakókocsi parcellákon és sátorhelyeken, hanem mobilházakban is nyaralhatnak veled a kutyusok.

 

Egy kemping, ahol minden adott, hogy jól érezzétek magatokat

Ne feledd a kisállatbarát szállás nem csak azt jelenti, hogy a kedvenceidet is szívesen látják, hanem azt is, hogy ők is maximális kényelemben részesülnek. A Zalakaros Thermal Camping külön figyelmet fordít a kisállatok igényeire.

Bőven vannak árnyékos helyek, adott a friss víz elérhetősége a biztonságos környezet és megfelelő állattartási szabályok, amelyek védenek benneteket. Mindemellett pedig egy elfogadó, barátságos kempinges közösség vár téged és a kedvenceket.

Természetesen a gazdik kényelme is kiemelt szempont. A kempingben minden adott, hogy maximálisan kiélvezd a közös nyaralás pillanatait. Helyben találod a kiváló Camping Éttermet, amely káprázatos étlappal csábít gasztronómiai kalandokra. A tengeri halkülönlegességektől a hagyományos magyaros konyhán át az édes élvezetekig mindent megtalálsz, amit az étkezések terén el tudsz képzelni és mindezt magas minőség jellemzi.

 

lakókocsi kutyabarát Thermal Camping

 

A kemping igazi kutyabarát szállás, amely neked is megadja a mozgás szabadságát a nyaralásod alatt is. Ha egy kis játékra vágysz a barátokkal, vagy egy családi mérkőzésre támad kedvetek, van focifelszerelésünk, pingpong asztalunk, tollas és az örökmozgó apróságok kedvéért egy remek játszótér is.

 

Mobilházak kutyával

Az otthoni kényelmet kereső vendégeinknek sem kell lemondania a fűthető-hűthető klímás mobilházak kényelméről, hiszen ide is magaddal hozhatsz kisállatot. Nem kell aggódnod a tisztaság miatt sem. Csupán annyit érdemes tudnod, hogy a házak esetében egy extra takarítási díjat számolunk, amely egy professzionálisan elvégzett speciális tisztítást jelent.

Ezekben a házakban teljesen felszerelt konyhát, kényelmes ágyakat, modern berendezést, saját zuhanyzós fürdőszobát és egy kerti bútorokkal ellátott saját teraszt is találsz. Jó döntés, akár még az utószezon utolsó napjaiban is, kutyusoddal együtt megszökni és eltölteni pár nyugodt napot, ebben a komfortban, közel a természethez.

 

 

Tágas 100 négyzetméteres parcellák

Érkezhetsz bérelt vagy saját lakókocsival, vagy akár sátorral is hozzánk, hiszen nincs is annál szabadabb érzés, mint együtt kempingezni a házi kedvenceiddel ebben a gyönyörű zöld környezetben. A parcellákon az ingyenes áramcsatlakozási lehetőség is elértő és vannak komfort parcelláink is ahol víz és szennyvízcsatlakozás is van.

 

 

Egy valóban kutyabarát szállás több annál, mint, hogy a kapu nyitva áll a kis kedvencek előtt. Nálunk a szállásotok közvetlenül a természetben, hatalmas zöld területen fekszik. Az extra méretű parcellákon pedig kényelmesen elférsz majd, és marad elég tered a pihenésre és egy kis ejtőzésre a hatalmas fák alatt. Mindeközben pedig ott szuszog a lábadnál a szőrös kis kedvenc. Nálunk valami ilyesmit jelent egy valóban idilli vakációs pillanat.

 

Közös élmények, amik örökre szólnak

Képzeld el, ahogy a meleg nyári napokon kedvenceddel együtt sétálsz a kemping árnyas fái alatt, vagy a friss tavaszi levegőben nyakatokba veszitek a környező kirándulóhelyeket.  A közeli parkok és a kemping területén lévő tágas zöldövezet tökéletes helyszínt biztosít a kutyáknak a mozgáshoz, játékhoz és pihenéshez.

Zalakaros környéke tele van izgalmas túraútvonalakkal, ahol nagyokat kirándulhatsz miközben a kutyusok szaglásznak, szaladgálnak és igazán szabadnak érezhetik magukat. Fedezzétek fel a Parkerdőt, vagy a számos körtúra valamelyikét.

A közelben is vannak remek sétaútvonalak, például a különleges Termáltó és ökopart környéke ideális célpont lehet, csupán néhány lépésre a kempingtől.

A közös kalandok során a kötődés csak tovább erősödik, és itt nem lesz hiány izgalmas pillanatokból sem.

 

Foglalj kutyabarát szállást

Ne hagyd, hogy a nyaralás megterhelő szervezéssel és kompromisszumokkal járjon! Foglalj kutyabarát szállást a Thermal Campingben és hozd magaddal négylábú barátodat is!

A foglalást néhány kattintással elvégezheted, a felületen pedig egyszerűen hozzáadhatod a kisállatokat is. A négylábú vendégeknek minden esetben érvényes oltási könyvvel kell rendelkezniük, amelyet mindenképpen magatokkal kell hoznotok!

A foglalást az előleg befizetésével véglegesítheted és máris kezdődhetnek a kalandok! A Thermal Camping Zalakaros tárt kapukkal vár, és mindent megtesz, hogy a te és kedvenced nyaralása felejthetetlen legyen. Tapasztaljátok meg együtt, hogy milyen egy igazi kutyabarát szállás!