Húsvéti hosszú hétvége Zalakaroson 2023-ban

A hosszú hétvégék az év ajándékai

Minden évben alig várjuk, a tél végét, hogy kiszabadulhassunk otthonról, hogy egyre több időt tölthessünk a természetben és hogy végre igazán jó idő legyen. Aztán egyik pillanatról a másikra hirtelen a tavasz kellős közepén találjuk magunkat. Ez egy gyönyörű évszak, érdemes kihasználni az első igazi napsugarak felbecsülhetetlen erejét és minél több időt áldozni arra, hogy a lemerült energiaraktárainkat újra feltöltsük, hiszen messze van még a nyár.

A hosszú hétvégék remek alkalmat kínálnak egy-egy mini nyaralásra, kellemes kiruccanásra, hiszen év közben is megérdemlünk néhány különleges, nyaralásszerű élményt. Szerencsés év az idei, hiszen 2023-ban hat hosszú hétvégének is örülhetünk. Érdemes ezekre figyelni, hiszen ilyenkor egy kis extra kényeztetéssel jutalmazhatjuk meg magunkat.

 

Húsvéti hosszú hétvége április 7. és 10. között

Idén húsvétkor remek alkalom nyílik egy kisebb kiruccanás szervezésére, hiszen 2023-ban nagypéntek április 7-re esik, így április 7 és 10 között négynapos hosszú hétvégére számíthatunk.  A Thermal Camping Zalakaros pedig éppen április 7-én nyitja meg a szezont, így idén lehetőségetek van itt tölteni a közelgő húsvéti hosszú hétvégét is. Az előszezon ideális alkalom az év első termálfürdőzéssel egybekötött kemping élményére, ráadásul ilyenkor a szállás is kedvezményes áron érhető el.

 

Húsvét Zalakaroson

Az ünnepek alatti utazás olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni. Akár családdal, akár barátokkal, vagy kettesben tervezünk, számos érvet sorakoztathatunk fel a kimozdulás mellett. Egy zalakarosi húsvéti pihenésről egyértelműen a közeli termál- és gyógyfürdő csábítása juthat eszünkbe, hiszen a testi-lelki feltöltődés egyik fellegvára ez a különleges fürdőhely. A kempingezés hangulata, a friss tavaszi levegő, a természet közelsége, már önmagában tökéletes kombináció a frissítő fürdőzéssel, de emellett megszámlálhatatlan programlehetőség vár ránk a környéken, sétákkal, vagy nagyobb túrákkal, és olyan különleges látogatóközpontokkal, mint a Kis-Balaton és környéke, vagy a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum.

 

hosszú hétvége Thermal Camping Zalakaros

Megéri kimozdulni otthonról

Aki már utazott el húsvéti mini nyaralásra, azt biztosan nem kell meggyőzni, hogy mennyire felemelő érzés egy ilyen kiruccanás.  Néhányan azonban vonakodnak megengedni maguknak, hogy egy-egy ünnepet távol töltsenek az otthonuktól, hiszen a húsvéthoz is számos hagyomány családi szokás kötődhet. Ha gyerekekkel töltjük ezt az időszakot, netán szívesen találkozik ilyenkor a család szélesebb körben az még nyomósabb érv, hogy lépjünk ki egy kicsit a megszokott kerékvágásból. A kempingezéssel egybekötött programok nem fognak csalódást okozni, hiszen:

 

Nagyobb tér, nagyobb szabadság

A kempingben nagyobb a hely, mint otthon, ami sokkal szabadabbá tesz. A gyerekek kedvükre szaladgálhatnak, ráadásul ha nagyobb társasággal érkezünk, akkor is kényelmesebben elférünk, mintha otthon maradtunk volna.

 

Élmények és minőségi idő

A gyerekeknek is élmény egy ilyen út, mert új tapasztalatokkal gazdagodhatnak, ráadásul az együtt utazók valódi minőségi időt tölthetnek el, hiszen kevesebb a zavaró inger, vagy hétköznapi feladat, ami elvonhatja a figyelmünket egymásról.

 

Nincs házimunka

Amennyiben egy hosszú hétvégét valóban pihenéssel szeretnénk tölteni, már csak azért is megéri kimozdulni otthonról, mert ha távol vagyunk, akkor nem tudunk házimunkát végezni. Nem kell a főzéssel bajlódni, vagy ha mégis a kempingben készítenénk ételt magunknak, az egész más módon, sokkal kellemesebben, történhet, például bográcsozás, vagy grillezés, netán nyársalás formájában.

 

Kempingezés az előszezonban

Egyszóval a húsvéti kiruccanás kimerülés helyett, regenerálódást jelenthet, igazi ünnepi hangulatot, modern formába öntve. Előszezonban a lakókocsis kempingezés az abszolút favorit, hiszen nem kell az időjárás miatt aggódnunk. Maximális kényelemben, kedvező áron élvezhetjük azokat a bizonyos kincset érő tavaszi napsugarakat. Ha nincs saját lakókocsink, akkor sem kell lemondanunk erről a páratlan lehetőségről, hiszen a Thermal Camping Zalakaroshoz érkezhetünk bérelt lakókocsival is.

 

Ajándék magunknak és másoknak

A húsvéti ünnepek közeledtével megéri egy kellemes kikapcsolódással meglepni magunkat és a szeretteinket is. Hiszen, ha már ünnepekről esik szó, akkor az ajándékról se feledkezzünk meg! Foglalhatsz szállást, vagy vásárolhatsz kempinges ajándékutalványt is, hiszen a minőségi idő a legnagyobb érték amit adhatunk, bárki is a megajándékozott biztosan örömet okozunk majd. A Thermal Camping Zalakarosnál az online szállásfoglalás és ajándékutalvány vásárlás során is fizethetsz bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is.

Ha szívesen megajándékoznál valakit, akinek jól esne egy zalakarosi kikapcsolódás, vásárolhatsz ajándékkártyát, online, pár perc alatt: ITT

Ha megtetszett egy Zalakarosi hosszú hétvége gondolata, akkor foglalj szállást a kempingben, online egyszerűen: ITT