Lakókocsi- vagy sátorhelyek

Érkezés 12.00 óra, távozás 11.00 óra

APARTMANOK 20 000 HUF-tól →

MOBILHÁZAK 38 000 HUF-tól →

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

Nálunk sátorhelyet, vagy lakókocsi parcellát foglalni nem csak azért jó, mert így szállásotok a gyógy- és élményfürdő közvetlen közelében lehet, de hatalmas zöld terület és az öreg fák árnyéka is gondoskodik arról, hogy igazán feltöltődj a természet adta élményekkel. Érkezzetek sátorral, vagy lakókocsival, biztosan nem akartok majd egyhamar hazamenni.

A kemping tökéletes bázis lesz számotokra a nyaralás egész ideje alatt, hiszen innen minden közel van. A belváros pár perc sétával elérhető, Zalakaros gyönyörűen parkosított szabadidős terei, természeti kincsei, a Termáltó és egyéb különleges helyi látnivalók is gyalogos távolságra találhatóak. A Thermal Camping Zalakaros jó kiindulópont komolyabb, egész napos túrák, biciklis vagy autós kirándulások esetén is. Egy-egy nagyobb kiruccanást követően pedig gépkocsitokkal kényelmesen a lakókocsi és/vagy sátor közvetlen közelében parkolhattok.

Lakókocsi parcellák

A lakókocsis életérzést legalább egyszer az életben ki kell próbálni! Persze akinek lehetősége van belekóstolni a lakókocsis nyaralásba, az többé nem akar majd lemondani róla. Érkezzetek saját, vagy akár bérelt lakókocsival a Thermal Camping Zalakaros munkatársai segítenek a számotokra tökéletes parcella kiválasztásában. A lakókocsi parcellák 100 m² nagyságúak, ami nemcsak az alkalmi otthonotoknak elegendő, de körülötte hangulatos pihenő szigetet varázsolhattok magatoknak, a napsütéses reggelekhez, vagy a nyáresti beszélgetésekhez.

Sátorhelyek

Amennyiben sátorral érkeztek, akkor is jár nektek a 100 négyzetméteres parcella, ahol kényelmesen berendezkedhettek. Ez a terület elég nagy ahhoz, hogy minden fontos holmitok és a kempingezés nélkülözhetetlen kiegészítői is elférjenek. A sátor környékén nyugágyakat is elhelyezhettek, ahol kényelmesen olvasgatni, vagy csak egy kicsit szusszanni is lehet.

100m² parcella
lakókocsi vagy sátor

A sátorhelyek és a lakókocsik számára azonos méretű parcellák vehetők igénybe. A parcella mérete minimum 100 m². Ha nagyobb társasággal, vagy csoporttal érkeztek, lehetőségetek van több egymáshoz közeli parcellát választani. Ilyen esetben azonban érdemes idejében online foglalni, hiszen csak akkor tudjuk a kiválasztott helyeket garantáltan fenntartani számotokra.

Egy parcellára maximum 8 fő jelentkezhet be. Ha ennél többen érkeznétek, további parcellá(ka)t kell foglalni.

Minden parcellához áramcsatlakozási lehetőség is tartozik, melyre plusz költséget nem számolunk fel a fogyasztás után. Az  1 db áramcsatlakozó (10 A) a parcellákon közvetlenül igénybe vehető.

WIFI: a recepció kijelölt területén ingyenes internet elérést biztosítunk a vendégeink számára. Az internethasználattal kapcsolatban kérjétek a recepció munkatársainak segítségét.

Minden parcellához parkolóhelyet is biztosítunk. A személygépkocsinak közvetlenül a lakókocsi mellett kell parkolnia.

Foglalás esetén
az alapár tartalmazza

1 lakóautó
vagy

1 lakókocsi és
az azt húzó személygépkocsi  vagy

1 sátor és
egy személygépkocsi 

10 A áramcsatlakozási lehetőség

WIFI a recepció kijelölt
területén ingyenes

Amennyiben sátorral érkeztek

A parcellát úgy is igénybe lehet venni, ha csak sátorral érkeztek. A parcellán az alapár egy sátrat és egy személygépkocsit tartalmaz, felár ellenében lehetőségetek van még egy sátor felállítására vagy még egy személygépkocsi elhelyezésére.

Szezonbérlet

Jó ha tudjátok, hogy ha többször is ellátogatnátok Zalakarosra, érdemes szezonbérletet váltani, amellyel a kedvenc parcellátokat akár egész nyáron fenntartjuk számotokra.

Újdonság!
100m² komfort lakókocsi parcella

Az idei évtől a kemping kínálatában 100 négyzetméteres komfortparcellák is találhatóak. Ezek minden tekintetben a kényelmeteket szolgálják, mert nemcsak áramcsatlakozási lehetőséget találtok itt, de ezek a helyek víz és szennyvíz kapcsolattal is rendelkeznek, így azokat saját parcellátokon tudjátok használni. Az alapár tartalmazza: 1 lakóautó VAGY 1 lakókocsi és az azt húzó szgk. VAGY 1 sátor és egy szgk. Felár ellenében igénybe vehető: 1 személygépkocsi, plusz 1 lakósátor vagy pavilon, plusz háziállat. 1 komfort parcellára maximum 8 fő jelentkezhet be.

Foglalás esetén
az alapár tartalmazza

1 lakóautó
vagy

1 lakókocsi és
az azt húzó személygépkocsi  vagy

1 sátor és
egy személygépkocsi 

10 A áramcsatlakozási lehetőség

WIFI a recepció kijelölt
területén ingyenes

Fontos információk

Online foglalás

Online ajánlatkérésre, vagy foglalásra is van lehetőség. Ha nyaralást tervezel és eldőlt a kiválasztott időpont, érdemes online foglalni, hogy bebiztosítsd a helyedet. A fizetés történhet bankkártyával, de SZÉP kártyás fizetésmódra is van lehetőség. Fontos tudni, hogy SZÉP kártyával nemcsak a szállás, de a kempingben elérhető szolgáltatások fizetése is lehetséges.

Takarítás

A kényelmetek és elégedettségetek érdekében a kempingben ügyelünk a tisztaságra, a közös helyiségek, a konyha, a zuhanyzók és mellékhelyiségek fokozott higiéniájára. 

A Thermal Camping Zalakaros nagy füves területtel és szép természeti környezettel büszkélkedhet, vigyázzunk is rá!

A parcellákat mindig ellenőrizzük és tisztán adjuk át vendégeinknek, arra kérünk, hogy távozáskor ti is nézzetek körül és rendben adjátok vissza. A szemetet a kempingben található gyűjtőszigeten tudjátok letenni.

Háziállatok

A Thermal Camping Zalakaros egy állatbarát szálláshely. Sokszor mondjuk, hogy valójában a kutya is családtag, ezért számunkra természetes, hogy a házi kedvencek társasága hozzátartozik a nyaraláshoz. Bátran hozzátok őket magatokkal!

Csupán a kutyák oltási könyvére és a külön díj megfizetésére lesz szükség. A háziállatok veletek tartózkodhatnak a parcellákon és a kempingben, természetesen az állattartás szabályainak betartása mellett, melyet a házirend tartalmaz.

gyógyfürdő strand Zalakaros Thermal Camping 10% kedvezmény

10% kedvezmény

A Thermal Camping Zalakaros vendégei -10% kedvezményt kapnak kizárólag a kemping recepcióján megvásárolt Zalakarosi Fürdőbe szóló belépők árából! Részletek a recepción.

Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes