Kemping a termálfürdő közelében

APARTMANOK 20 000 HUF-tól →

MOBILHÁZAK 38 000 HUF-tól →

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

Kemping a termálfürdő
szomszédságában

A termálfürdőben felfrissülni, majd ebben a csodás természet közeli környezetben pihenni önmagában feltöltődést jelent, de ne feledjük, hogy a kempingezés egyfajta életérzés is.

Gondoljunk csak a nyáresti tűzrakás, bográcsozás, vagy közös sütögetés hangulatára, a hosszú beszélgetésekre a csillagok vizslatása közben.

A Thermal Camping Zalakaros pedig igyekszik minden szükséges eszközt biztosítani annak érdekében, hogy a kempingezés felejthetetlen élmény legyen minden vendégünk számára.

Tudjuk, hogy a valódi kikapcsolódáshoz, nyugalomra, kényelemre, praktikus dolgokra és rekreációt elősegítő szolgáltatásokra van szükség, nálunk mindezt megtalálod!

Recepció

A recepciónk 0-24 óráig nyitva tart. Munkatársaink készségesen válaszolnak a kérdésekre, segítenek, ha szükséges, keressétek őket bizalommal!

Parkolóhely

Ha gépkocsival érkezel természetesen a parcellákon és a sátorhelyeken is van parkolási lehetőség. A kempingbe 23:00 és reggel 06:00 között a gépjármű közlekedés nem megengedett.

Free WiFi

Munka vagy szórakozás? A recepció kijelölt területén ingyenes internet elérés áll rendelkezésére vendégeinknek. A WiFi-re személyenként egy készülék csatlakoztatható. Kérdezd kollégáinkat a recepción!

Látogatójegy

A kempingezőknek lehetőségük van látogatók fogadására. A látogatóként fogadni kívánt vendégek számára látogatójegy váltható, mellyel 20.00 óráig tartózkodhatnak a kemping területén.

Online foglalás, ajánlatkérés

A kempingben szállást foglalni elsősorban online lehet, pár percet vesz igénybe és így nem maradsz le az általad pereferált sátorhelyről, vagy parcelláról. Lehetőség van személyesen a kemping recepcióján is foglalni, az aktuális férőhelyek függvényében, de ilyenkor nincs garancia, hogy lesz szabad hely. Online ajánlatkérésedet e-mailben is meg tudod tenni, így biztosíthatod, hogy a kiválasztott időpontot és helyet fenntartsuk számodra. Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak, az online foglalás a mobilházak és apartmanok esetén a szállás 50%-ának kifizetésével számít véglegesnek. Parcelláinkra idén nem kérünk előleget.

Lemondás esetén ezt az összeget a szabályozásnak megfelelően kizárólag akkor van lehetőségünk visszatéríteni, amennyiben ezt 48 órával korábban jelzed felénk e-mailben. Ellenkező esetben visszatérítésre nincs lehetőség.

A kempingbe való megérkezést követően, az érvényben lévő jogszabályok értelmében okmányazonosításra van szükség. Minden vendég utazási okmányait rögzítenünk kell a VIZA rendszerben. 

Ez a gyakorlatban egy szkenner segítségével történik, ezért a helyszínen be kell mutatnotok az érvényes személyi igazolványotokat, vagy más utazási okmánynak minősülő arcképes igazolványt (jogosítvány, útlevél).

Ennek hiányában a szálláshelyek senkit nem fogadhatnak, így akinél nincs érvényes utazási okmány akkor sem szállásolható el a kempingben, ha a foglalási díj kifizetése megtörtént.

Fontos, hogy a 18. éven aluliakra is kiterjed a jogszabály, így nekik is rendelkezniük kell személyi igazolvánnyal.

Az érkezést követően, amikor az okmányazonosítás megtörtént, bejelentkezési lapot kell kitölteni. Ezt megtehetitek a recepción.

A kemping Házirendje

Check In

A kempingbe való belépést két fontos lépés előzi meg, az okmányazonosítás és a bejelentkezési lap kitöltése. Az okmányazonosítást követően kezdődhet a nyaralás!

Ha megérkeztetek a kempingbe minden vendégnek be kell mutatnia az érvényes személyi igazolványát (jogosítvány, útlevél is lehet).

Az okmányokat a jogszabály értelmében a VIZA rendszerben elektronikusan rögzítenünk kell, ennek hiányában a kempingbe senkit nem engedhetünk be!

Gépjárművek

A Thermal Camping Zalakaros, fantasztikus természeti adottságainak, a termálfürdő közelségének köszönhetően a pihenés fellegvára.

A zavartalan kikapcsolódás érdekében a kemping kapui este 23:00 és reggel 06:00 óra között zárva tartanak, ebben az időben a gépjárművel való közlekedés nem megengedett a kempingben.

Akárcsak a mediterrán nyaralóhelyeken nálunk sem maradhat el a délutáni „szieszta” idő, mely 13:00 – 15:00 óráig, az éjszakai csendes pihenő pedig 23:00 – 06:00 óráig tart.

Háziállatok

A kemping nem pusztán kutya- és állatbarát, nálunk a házi kedvenc családtag! Szeretettel várjuk négylábú vendégeinket minden szálláshelyünkön az apartmanok kivételével, külön díj ellenében. Az oltási könyvvel rendelkező háziállatokkal együtt nyaralhatunk.

A kemping területén póráz használat kötelező, ezzel az esetleges elkóborlás okozta aggodalmat is megelőzhetjük.

Háziállatokra vonatkozó további információkat a házirendben találhatsz, a térítési díjakat pedig a kemping árlistája tartalmazza.

Szolgáltatások
a kempingben

SZÉP kártya

Szállásodat fizetheted SZÉP kártyával, mindhárom szolgáltató (OTP, K&H, MBH) által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadjuk. Ráadásul nemcsak a szállást, hanem a nálunk igénybe vehető szolgáltatások díját is rendezheted SZÉP kártyád segítségével.

Bővebben »

Szezonbérlet

A szezonbérlet nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének egy szezonban akár többször is nálunk nyaralni. Kedvenc sátorhelyed, vagy lakókocsi parcellád így egész nyáron a rendelkezésedre áll, jöhetsz, amikor csak kedvet érzel hozzá.

Kérd ajánlatunkat »

Konyha

Természetesen konyhahasználat és mosogatási lehetőség is elérhető a kempingezők számára. Legyen szó egy kikapcsolódást nyújtó főzőcskézésről, vagy egy gyors könnyű ebéd elkészítéséről, a lehetőség nyitva áll a vendégeink előtt.

Fürdőbelépő

A recepciónkon már fürdőbelépőt is tudtok váltani, bátran éljetek ezzel a lehetőséggel, hiszen így elkerülhetitek a felesleges sorban állást és pillanatok alatt bejuthattok a Zalakarosi Fürdőbe.

A Thermal Camping vendégei 10% kedvezményt kapnak kizárólag a recepciónkon megvásárolt fürdőbelépők árából.*
*Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes.

 

Szolgáltatók
a kempingben

Étterem

A kemping területén egy remek étterem is található, ahova érdemes betérni, a kedves kiszolgálás, a finom ételek és az étterem közelsége mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy az itt töltött idő még komfortosabbá váljon.

Zalakaros Camping Étterem
Facebook »
Asztalfoglalás: +36 30 356 0500

Masszőr

Vendégeink számára professzionális masszázs szolgáltatások is elérhetőek, melyek az igényeknek megfelelően, relaxációs, rehabilitációs, illetve gyógyászati, egészségmegőrző célokat szolgálnak.

Elisabeth Masszázs
Időpont egyeztetés telefonon!
Bejelentkezés: +36 30 476 2511

Ruha mosás és szárítás

Minden nap 8:00 – 19:00 között van nyitva üzletünk a kemping recepcióján. 
Kérünk Benneteket, hogy mosószert és öblítőt hozzatok magatokkal!

További információ az alábbi telefonszámon, valamint a helyszínen a Thermal Camping recepcióján kérhető:
+36 30 294 09 97

A Zalakarosi Termálfürdő

Zalakaros amellett, hogy az ország egyik legnívósabb termálfürdőjével rendelkezik, páratlan természeti kincsekkel is büszkélkedhet. Kempingünk a termálfürdő közelében helyezkedik el, így pár perces sétát követően elérhető a Zalakarosi Fürdő által kínált wellness-, beauty- és gyógyászati szolgáltatások széles palettája.

A fürdőzés mellett, a testi-lelki regenerálódáshoz hozzájárul a közeli parkok hangulata, a természet jótékony hatása, hiszen a Thermal Camping Zalakaros felejthetetlen szépségű zöld övezetben helyezkedik el, terebélyes, idős fákkal, reggeli madárcsicsergéssel, friss levegővel, hatalmas zöld területtel.

A termálfürdőről

A Zalakarosi termálfürdő különböző, minden igényt kielégítő részlegeken kínál élményeket és színvonalas szolgáltatásokat az ide látogatóknak.

Az élmény fürdő részlegben kapott helyet a belső- és külső élménymedence, szauna, 400m²-en elterülő gyerek-világ és az elképesztő fekete lyuk csúszda. Ezen kívül a strand részlegen találhatod a strandi gyógyvizes medencét, egy termálvizes medencét és egy sportmedencét, valamint a családi- és az adrenalin csúszdaparkot is.

A gyermekvilág a csúszdák és vizes kalandok mellett játszótérrel, 40-45 fokos családi szaunával várja a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Itt a játszótér sem hagyományos megoldásokkal dolgozik, két szintes élménybirodalom és számos szórakozási lehetőség áll a családok rendelkezésére, arra az esetre, ha itt az ideje kicsalogatni a gyermekeket a vízből.

A szauna világ részlegben izgalmas szauna programok, 60 fős finn szauna, finn aroma szauna, gőzkabin, jégadagoló, hideg és meleg vizes merülő medence, jacuzzi vár.

A felnőttek számára ajánlott gyógy-és termálfürdő világban, a gyógy- és sós víz kedvező hatásait élvezhetjük, rendelkezésünkre áll a hangulatos beltéri gyógyvizes medence, egy sósvizű medence, valamint egy kültéri gyógykerti medence is.

Érdemes több napot szánni a termálfürdő látogatásra, hiszen a gyönyörű környezet és a különböző részlegek nyújtotta élmények mellett, változatos programokkal, széles szolgáltatási kínálattal várják a gyógyulni, regenerálódni vágyókat, családokat és mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásban szeretne részesülni.

A termálfürdő hivatalos weboldala »

gyógyfürdő strand Zalakaros Thermal Camping 10% kedvezmény

10% kedvezmény

A Thermal Camping Zalakaros vendégei -10% kedvezményt kapnak kizárólag a kemping recepcióján megvásárolt Zalakarosi Fürdőbe szóló belépők árából! Részletek a recepción.

Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes