Szolgáltatások

kemping a termálfürdő szomszédságában

A termálfürdőben felfrissülni, majd ebben a csodás természet közeli környezetben pihenni önmagában feltöltődést jelent, de ne feledjük, hogy a kempingezés egyfajta életérzés is.

Gondoljunk csak a nyáresti tűzrakás, bográcsozás, vagy közös sütögetés hangulatára, a hosszú beszélgetésekre a csillagok vizslatása közben.

A Thermal Camping Zalakaros pedig igyekszik minden szükséges eszközt biztosítani annak érdekében, hogy a kempingezés felejthetetlen élmény legyen minden vendégünk számára.

Tudjuk, hogy a valódi kikapcsolódáshoz, nyugalomra, kényelemre, praktikus dolgokra és rekreációt elősegítő szolgáltatásokra van szükség, nálunk mindezt megtalálod!

a recepción

Recepció

A recepció június 01-től szeptember 30-ig 0-24 óráig nyitva tart. Munkatársaink készségesen válaszolnak a kérdésekre, segítenek, ha szükséges, keressétek őket bizalommal!

Parkolóhely

Ha gépkocsival érkezel természetesen a parcellákon és a sátorhelyeken is van parkolási lehetőség. A kempingbe 23:00 és reggel 06:00 között a gépjármű közlekedés nem megengedett.

Free WiFi

Munka vagy szórakozás? A recepció kijelölt területén ingyenes internet elérés áll rendelkezésére vendégeinknek. A WiFi-re személyenként egy készülék csatlakoztatható. Kérdezd kollégáinkat a recepción!

Látogatójegy

A kempingezőknek lehetőségük van látogatók fogadására. A látogatóként fogadni kívánt vendégek számára látogatójegy váltható, mellyel 20.00 óráig tartózkodhatnak a kemping területén.

Online foglalás, ajánlatkérés

A kempingben szállást foglalni elsősorban online lehet, pár percet vesz igénybe és így nem maradsz le az általad pereferált sátorhelyről, vagy parcelláról. Lehetőség van személyesen a kemping recepcióján is foglalni, az aktuális férőhelyek függvényében, de ilyenkor nincs garancia, hogy lesz szabad hely. Online ajánlatkérésedet, vagy foglalásodat e-mailben tudod megtenni, így biztosíthatod, hogy a kiválasztott időpontot és helyet fenntartsuk számodra. Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak, az online foglalás a szállás 50%-ának kifizetésével számít véglegesnek.

Lemondás esetén ezt az összeget a szabályozásnak megfelelően kizárólag akkor van lehetőségünk visszatéríteni, amennyiben ezt 48 órával korábban jelezd felénk e-mailben. Ellenkező esetben visszatérítésre nincs lehetőség.

A kempingbe való megérkezést követően, az érvényben lévő jogszabályok értelmében okmányazonosításra van szükség. Minden vendég utazási okmányait rögzítenünk kell a VIZA rendszerben. 

Ez a gyakorlatban egy szkenner segítségével történik, ezért a helyszínen be kell mutatnotok az érvényes személyi igazolványotokat, vagy más utazási okmánynak minősülő arcképes igazolványt (jogosítvány, útlevél).

Ennek hiányában a szálláshelyek senkit nem fogadhatnak, így akinél nincs érvényes utazási okmány akkor sem szállásolható el a kempingben, ha a foglalási díj kifizetése megtörtént.

Fontos, hogy a 18. éven aluliakra is kiterjed a jogszabály, így nekik is rendelkezniük kell személyi igazolvánnyal.

Az érkezést követően, amikor az okmányazonosítás megtörtént, bejelentkezési lapot kell kitölteni. Ezt megtehetitek a recepción is, de mivel a folyamat hosszadalmas lehet, érdemes már előre elvégezni a bejelentkezést online.

Ajánlatkérés »
Foglalás »

A kemping Házirendje

Check In

A kempingbe való belépést két fontos lépés előzi meg, az okmányazonosítás és a bejelentkezési lap kitöltése. Az okmányazonosítást követően kezdődhet a nyaralás!

Ha megérkeztetek a kempingbe minden vendégnek be kell mutatnia az érvényes személyi igazolványát (jogosítvány, útlevél is lehet).

Az okmányokat a jogszabály értelmében a VIZA rendszerben elektronikusan rögzítenünk kell, ennek hiányában a kempingbe senkit nem engedhetünk be!

Gépjárművek

A Thermal Camping Zalakaros, fantasztikus természeti adottságainak, a termálfürdő közelségének köszönhetően a pihenés fellegvára.

A zavartalan kikapcsolódás érdekében a kemping kapui este 23:00 és reggel 06:00 óra között zárva tartanak, ebben az időben a gépjárművel való közlekedés nem megengedett a kempingben.

Akárcsak a mediterrán nyaralóhelyeken nálunk sem maradhat el a délutáni „szieszta” idő, mely 13:00 – 15:00 óráig, az éjszakai csendes pihenő pedig 23:00 – 06:00 óráig tart.

Háziállatok

A kemping nem pusztán kutya- és állatbarát, nálunk a házi kedvenc családtag! Szeretettel várjuk négylábú vendégeinket, külön díj ellenében az oltási könyvvel rendelkező háziállatokkal együtt nyaralhatunk.

A kemping területén póráz használat kötelező, ezzel az esetleges elkóborlás okozta aggodalmat is megelőzhetjük.

Háziállatokra vonatkozó további információkat a házirendben találhatsz, a térítési díjakat pedig a kemping árlistája tartalmazza.

Lakókocsi és sátorhelyek

A Thermal Camping Zalakaros hatalmas területtel várja vendégeit, összesen 100 db parcella – lakókocsi és sátor számára tudunk helyet biztosítani.

A parcellák elfoglalására az érkezés napján 12:00 órától, a sátorhelyek elfoglalására pedig 14:00 órától van lehetőség.

A recepció munkatársai segítenek a lefoglalt, vagy az éppen rendelkezésre álló legjobb sátorhely, illetve lakókocsi parcella kiválasztásában, de lehetőség van fix foglalási díj ellenében egy korábban már megszeretett parcella kiválasztására is.

Foglalás »

Szolgáltatások a kempingben

SZÉP kártya

Szállásodat fizetheted SZÉP kártyával, mindhárom szolgáltató (OTP, K&H, MKB) által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadjuk. Ráadásul nemcsak a szállást, hanem a nálunk igénybe vehető szolgáltatások díját is rendezheted SZÉP kártyád segítségével.

Szezonbérlet

A szezonbérlet nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének egy szezonban akár többször is nálunk nyaralni. Kedvenc sátorhelyed, vagy lakókocsi parcellád így egész nyáron a rendelkezésedre áll, jöhetsz, amikor csak kedvet érzel hozzá.

Konyha

Természetesen konyhahasználat és mosogatási lehetőség is elérhető a kempingezők számára. Legyen szó egy kikapcsolódást nyújtó főzőcskézésről, vagy egy gyors könnyű ebéd elkészítéséről, a lehetőség nyitva áll a vendégeink előtt.

Tűzrakóhely

Vendégeink a tűzvédelmi szabályok betartása mellett szabadon használhatják az erre a célra kialakított tűzrakóhelyeket. A recepción bővebb információt találsz a tűrakóhelyekkel és a tűzgyújtással kapcsolatban.

Szolgáltatók a kempingben

Étterem

A kemping területén egy remek étterem is található, ahova érdemes betérni, a kedves kiszolgálás, a finom ételek és az étterem közelsége mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy az itt töltött idő még komfortosabbá váljon.

Masszőr

Vendégeink számára professzionális masszázs szolgáltatások is elérhetőek, melyek az igényeknek megfelelően, relaxációs, rehabilitációs, illetve gyógyászati, egészségmegőrző célokat szolgálnak.

Fodrász

A termálfürdőzés rekreációs hatása, a természetben eltöltött napok tökéletes kiegészítője, lehet, ha a kempingben elérhető fodrász szolgáltatásait is igénybe vesszük. A fürdőzés által igénybe vett hajunk is megérdemli a törődést, így akár kívül-belül megújulva térhetünk haza a nyaralásról.

A zalakarosi termálfürdő

 

Zalakaros amellett, hogy az ország egyik legnívósabb termálfürdőjével rendelkezik, páratlan természeti kincsekkel is büszkélkedhet. Kempingünk a termálfürdő közelében helyezkedik el, így pár perces sétát követően elérhető a Zalakarosi fürdő által kínált wellness-, beauty- és gyógyászati szolgáltatások széles palettája.

A fürdőzés mellett, a testi-lelki regenerálódáshoz hozzájárul a közeli parkok hangulata, a természet jótékony hatása, hiszen a Thermal Camping Zalakaros felejthetetlen szépségű zöld övezetben helyezkedik el, terebélyes, idős fákkal, reggeli madárcsicsergéssel, friss levegővel, hatalmas zöld területtel.

 a termálfürdőről

A Zalakarosi termálfürdő különböző, minden igényt kielégítő részlegeken kínál élményeket és színvonalas szolgáltatásokat az ide látogatóknak.

Az élmény fürdő részlegben kapott helyet a belső- és külső élménymedence, szauna, 400m²-en elterülő gyerek-világ és az elképesztő fekete lyuk csúszda. Ezen kívül a strand részlegen találhatod a strandi gyógyvizes medencét, egy termálvizes medencét és egy sportmedencét, valamint a családi- és az adrenalin csúszdaparkot is.

A gyermekvilág a csúszdák és vizes kalandok mellett játszótérrel, 40-45 fokos családi szaunával várja a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Itt a játszótér sem hagyományos megoldásokkal dolgozik, két szintes élménybirodalom és számos szórakozási lehetőség áll a családok rendelkezésére, arra az esetre, ha itt az ideje kicsalogatni a gyermekeket a vízből.

A szauna világ részlegben izgalmas szauna programok, 60 fős finn szauna, finn aroma szauna, gőzkabin, jégadagoló, hideg és meleg vizes merülő medence, jacuzzi vár.

A felnőttek számára ajánlott gyógy-és termálfürdő világban, a gyógy- és sós víz kedvező hatásait élvezhetjük, rendelkezésünkre áll a hangulatos beltéri gyógyvizes medence, egy sósvizű medence, valamint egy kültéri gyógykerti medence is.

Érdemes több napot szánni a termálfürdő látogatásra, hiszen a gyönyörű környezet és a különböző részlegek nyújtotta élmények mellett, változatos programokkal, széles szolgáltatási kínálattal várják a gyógyulni, regenerálódni vágyókat, családokat és mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásban szeretne részesülni.

A termálfürdő hivatalos weboldala »