Programok Zalakaroson

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Programok Zalakaroson

Húsvéti programok a kempingben

Különleges programokkal várunk Benneteket húsvétkor a kempingben!

Tojáskeresés: Minden csokitojás egy kis meglepetést rejt, és csak arra vár, hogy együtt találjuk meg!

Állatsimogató: Hozzátok el a gyerekeket, hogy találkozhassanak a kedves nyuszikkal!

Játékok és szórakozás: Játszóterünk, pingpong asztalunk, tollaslabda- és focifelszerelésünk garantálják, hogy minden kis vendégünk boldogan tölthesse a húsvéti ünnepeket!

Zalakaros

A Thermal Camping Zalakaros a festői szépségű Zala Megyében, a város központjában helyezkedik el. A termál fürdők rajongóinak és a természet kedvelőinek kihagyhatatlan lehetőség a kellemes kikapcsolódást kínáló kempingezés a fürdő közvetlen szomszédságában.

Program naptárunkban a városi programokat találod heti bontásban, így lehetőséged van előre megtervezni a nyaralásod a programok tükrében. Nemcsak a város tartogat programokat számodra, hanem a környék is. Remek kirándulásokat tudtok tenni a közelben. A Tüskevár például a közeli Kis-Balatonon játszódik és megtaláljátok Matula kunyhóját is.

Itt összegyűjtöttünk Nektek néhány zalakarosi és környékbeli programot és látnivalót, hogy a nyaralás igazi élmény legyen.

A termál fürdő

A közelben elhelyezkedő zalakarosi thermalfürdő élményt és valódi feltöltődést kínál minden korosztály számára. A több szintes, hatalmas területen kialakított thermal fürdőt, szinte lehetetlen egyetlen nap alatt felfedezni. Színes szolgáltatási paletta és programkínálat egész tárháza áll rendelkezésünkre. A fürdőben többek között Adrenalin csúszdapark, Wellness fürdő, Szaunavilág, Gyermek vízi paradicsom, valamint széleskörű beauty és gyógyászati szolgáltatások várják a látogatókat.

A környék

A Thermal Camping Zalakaros mindössze párszáz méterre helyezkedik el a thermal fürdőtől, ami gyalogosan is könnyen megközelíthető. A kellemes fürdőzést követően a kemping felé vezető úton több élelmiszerbolt, étterem, pizzéria található, vagy akár egy cukrászdát is útba ejthetünk. Zalakaros központjában, a kemping közvetlen szomszédságában több érdekes látnivaló is kínálkozik.

A kempingtől csupán 4 percre található a Gyógyfürdő tér, ahol a Zalakarosi kilátó kapott helyet, innen remek kilátás nyílik a városra, de turistalátványosságnak számít a közelben lévő a Hangok tere is.

A zalakarosi Termáltó és Ökopart

A természetes környezet és az igényesen kialakított parkok kedvelői nem fognak csalódni a környékben, hiszen a kempingtől 350 méterre máris a Termáltó és Ökopart helyszínén találhatjuk magunkat.

Itt egy festői szépségű kis tavacskában gyönyörködhetünk, továbbá a Termáltó és az Ökopark mellett létrejött egy látogatóközpont, valamint a rekreációs és szabadtéri fitness park, ami a hazánkban egyedülálló méretekkel büszkélkedő 21 méteres csúszdatoronynak is otthont ad.

Mesepark és játszótér patakkal

A környék a gyerekek számára is kínál izgalmakat, itt található a Mesepark, ami egy különleges játszótér kanyargó kis patakkal, faházikóval, de a kihívást kedvelők a vízi tipegőt is kipróbálhatják.

Az Éger tanösvényen haladva feltöltődhetünk az erdő és a természet energiáival, majd kellemesen megpihenhetünk a Fények Meditációs pavilonjában, ahol érzékelhetjük a föld forgásának hatását.

Kirándulóhelyek
a környéken

A termál fürdőben való lazítást követően érdemes kisebb autós kirándulásokra indulni, hiszen a környék tele van különleges látnivalókkal. Kihagyhatatlan élmény a Kis-Balaton, illetve a Kis-Balaton Látogatóközpont felfedezése, a Tüskevár rajongók számára pedig kötelező megnézni a Fekete István emlékhelyet és Matula kunyhót.

Egyedülálló élményt kínál a kápolnapusztai bivalyrezervátum is, ahol Magyarország legnagyobb látogatható bivalycsordája található. A kalandok kedvelőinek pedig ott nagybakónaki sziklaszurdok, és a zobori élménypark, ami a kiskamaszokat is garantáltan lázba hozza.
Zalakaros kiváló elhelyezkedésének köszönhetően innen a Balaton is 30 percen belül elérhető, a programok és látnivalók tárháza kifogyhatatlan.

A kempingezés élmény és kikapcsolódás

A fürdőben történt kellemes kikapcsolódást követően, vagy egy izgalmas kirándulás után jól esik a kempingben megpihenni. A komfort érzetünket biztosítja az igényesen kialakított vizesblokk, mindemellett fodrász és masszőr szolgáltatásait is igénybe vehetjük.

Ha egy tartalmas nap után már nem akarunk kimozdulni a kemping területén egy étterem is rendelkezésünkre áll, ahol kényelmesen megvacsorázhatunk. A kempingben konyha és természetesen mosogatási lehetőség is található azok számára, akik a nyaralás alatt is szeretnek főzés közben kikapcsolódni.