SZÉP kártya

május 05, 2023

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

SZÉP kártya

2023.05.05.

szép kártya Thermal Camping Zalakaros

A Thermal Camping Zalakaros SZÉP kártya elfogadóhely

Bármelyik szolgáltató (OTP, K&H, MBH) SZÉP kártyáját elfogadjuk

A Thermal Camping Zalakaros SZÉP kártya elfogadóhely. Egy szuper nyaralás szervezéséhez nagyon jól jön, ha a szálláshely fizetését Széchenyi Pihenőkártyával is meg tudod oldani. Fontos, hogy többféle szolgáltató létezik, így ha ilyen kártyát használsz, bizonyára találkoztál már azzal a helyzettel, hogy épp azt a fajtát nem fogadták el, ami neked van. Nálunk azonban nincs ilyen probléma, hiszen az összes szolgáltató (OTP, K&H és MBH ) által kibocsátott kártyát elfogadjuk.

 

Megszűntek a zsebek

Régebben voltak apróbb nehézségek a SZÉP kártya használat körül, ugyanis sok helyen csak meghatározott alzsebből lehetett fizetni. Szerencsére  2023 január 9. után tovább egyszerűsödött a kártya használata, sehol sem kell már emiatt aggódni, mivel egy új rendelet értelmében megszűntek a zsebek. Innentől kezdve a teljes juttatás egy számlára kerül.  A Thermal Camping Zalakarosnál már korábban sem számított melyik SZÉP kártyás alzsebre kaptad a juttatásokat, mindet elfogadtuk, mégis örülünk ennek a könnyítésnek, hiszen így sokkal kényelmesebben tudsz SZÉP kártyát használni, akár már online is.

 

szép kártya termál Thermal Camping Zalakaros

 

Használd ki a SZÉP kártyádat

Fontos dátumokkal kell tisztában lennie annak, aki nem szeretné elvesztegetni a SZÉP kártyáján felgyülemlett összeget, hiszen a határidőig fel nem használt összegekre nem jár a kedvező adózás. Ha 2022. október 15 előtt jóváírt összeget tartogatsz a kártyádon, azt 2023. május 31-ig lehet a kedvező adózási feltételek mellett felhasználni.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudod elkölteni, akkor ezt követően már nem jár a kedvezmény, vagyis a kártyádon lévő összeg teljes adótartalmát meg kell fizetned. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a határidőig fel nem használt összegek után egyszeri 15 százalékos díjat számítanak fel. Ez nem kevés, főleg, ha már régóta gyűjtögetünk, ezért érdemes idejében felhasználni a kártyán található keretet. Mégiscsak jobb elnyaralni, mint elvesztegetni ezt az összeget.

A 2022. október 15-ét követően kapott összegeknél is oda kell figyelni a felhasználási feltételekre, ugyanis a jelenlegi szabályozás szerint ezeket a pénzeket egy éven belül lehet felhasználni anélkül, hogy rá ne terhelnék a 15 százalékos díjat.

 

Mit tehetünk ha nem tudjuk időben kihasználni juttatást

A SZÉP kártyát sokan költik nyaralásra, szállásra, de előfordulhat, hogy egy zsúfoltabb dolgosabb időszakban nem tudjuk kihasználni a teljes keretet időben. Főleg az éves határidő lejártakor okozhat fejtörést, mit kezdjünk a felgyülemlett összeggel. Ha a cafetériát Széchenyi Pihenőkártya formájában kapjuk, akkor az minden hónapban halmozódik. Ahhoz, hogy elkerüld a bent maradt összegek 15 százalékos díjjal való terhelését, két nagyszerű megoldás közül is választhatsz. Nálunk ugyanis online foglalásnál és ajándékkártya vásárlásnál is használhatod a SZÉP kártyádat.

Mindemellett, azt is érdemes megjegyezni, ha a Thermal Camping Zalakarosnál foglalsz helyet, akkor nem csak a szállásodon, de Zalakaros számos pontján, többek között a kempinggel szomszédos Zalakarosi fürdőben is elfogadják a kártyádat, akár belépőjegyeket is vásárolhatsz vele. Az aktuális fizetési módokról a fürdő weboldalán lehet tájékozódni.

 

Online foglalás, előleg fizetés SZÉP kártyával

A nyaralás megszervezését nem lehet elég korán elkezdeni, pláne ha SZÉP kártyás keretedet szeretnéd időben kihasználni. Ilyenkor jól jöhet a lehetőség, hogy a Thermal Camping Zalakarosnál az online foglalás során az előleg befizetését nemcsak bankkártyával, de bármely szolgáltató által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyával is tudod intézni. Így megmenekülhetsz a 15 százalékos veszteségtől és ezzel együtt idejében lefoglalhatod a családi, vagy baráti nyaralás helyét a kempingben.