Gyereknap és családi hosszú hétvége Zalakaroson

május 15, 2023

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Gyereknap és családi hosszú hétvége Zalakaroson

2023.05.15.

gyereknap Zalakaros Thermal Camping

Gyereknap és pünkösdi hosszú hétvége Zalakaroson

2023. május 27. és 29. között háromnapos pünkösdi hosszú hétvégére készülhetünk. Adja magát a gondolat, hogy egy igazi családi pihenést tervezzünk erre az időszakra, ugyanis idén a gyereknap éppen pünkösd vasárnapra esik. Ahhoz, hogy a család apraja-nagyja jól érezze magát és egy kicsit közelebb kerüljön egymáshoz, közös élményekre van szükség. Zalakaros valóban az élmények forrása lehet, egy kalandos kemping élmény pedig a legjobb garancia arra, hogy idén valóban felhőtlen kikapcsolódásban legyen részünk.

A környék tele van jobbnál jobb programokkal és látnivalókkal, amelyek a gyerekek és felnőttek számára egyaránt élményszerűek és emlékezetesek lehetnek. A Pünkösd Karoson – három napos rendezvénysorozatnak a Karos Korzó ad otthont, így a pihenés és kirándulások mellett nyüzsgő városi rendezvények is várják az érdeklődőket.

Mindemellett pedig ott a Zalakarosi fürdő, a kempingtől csupán néhány lépésre, ahol a regenerálódás pihenés vár bennünket, miközben a gyerekek is alaposan kilubickolhatják magukat. Zalakaros olyan egyedülálló hely, ahol minden korosztály megtalálja a számára vonzó és érdekes programlehetőségeket. Ez a vidék azért is olyan népszerű a családosok körében, mert itt könnyű kikapcsolódás vár, bármilyen életkorú gyermekkel is utazzunk, kisbabáktól a tinédzserekig kényelemben élvezhetjük a számtalan izgalmas programot és a természet békéjét.

 

Családbarát programok Zalakaroson

Már az alábbi néhány példából is kitűnik, hogy Zalakaros és környéke olyan nyaralóhely, ahol mindenki megtalálja az igényeinek és érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságokat. Vannak olyan kirándulóhelyek és létesítmények, amelyek már önmagukban is megállják a helyüket egy családi kiruccanás alkalmával, hát még egy kempingezéssel egybekötve.

A Thermal Camping Zalakaros hatalmas zöld területtel várja a vendégeket a pünkösdi hosszú hétvégén is! Érkezzünk bérelt, vagy saját lakókocsival, itt valóban a természet közelében tölthetjük el az időnket. A gyerekek kedvükre szaladgálhatnak a óriási fák árnyékában a gyönyörű zöldben, miközben mi kedvenc napozóágyunkban pihenünk és tervezgetjük a következő kirándulást.

 

Kis-Balaton Látogatóközpont

A Kis-Balaton ezernyi természetvédelmi kincset rejt. A Kis-Balaton  mindössze 30 perc autóútra található Zalakarostól. Szervezett túrák keretében megfigyelhetjük a környék egyedülálló élővilágát, ezen a vidéken ugyanis több mint 10 000 madár él, köztük ritka és veszélyeztetett fajok is. A gyerekek élvezni fogják a park látványát, és számos interaktív kiállításon is részt vehetünk velük.

 

Zalakarosi Fürdő

Az európai szinten egyedülálló fürdő az egyik legnépszerűbb hely a városban. A fürdő termálvize olyan összetevőket tartalmaz mely különösen ajánlott a gyógyulásra és pihenésre vágyók számára. Mindemellett a fürdőben számos medence, csúszda és szauna található, így garantált a szórakozás a család minden tagjának. Egy kis gyereknapi lubickolás biztosan telitalálat lesz a kicsik szempontjából is. A Thermal Camping Zalakaros recepcióján akár fürdőbelépőt is válthatunk, így elkerülhetjük a sorban állást, ami a gyerekek szempontjából külön öröm lehet.

 

Zobori Élménypark

A kalandparkban kötélpályák, ugrópályák és sok más izgalmas szabadidős program várja a látogatókat. Az itt található játékok minden korosztály számára érdekesek lehetnek, így a program gyerekeknek és felnőtteknek is nagyszerű élményt nyújthat.

 

gyereknap gyermeknap Zalakaros Thermal Camping

Termál-tó és Ökopart, Zalakaros

 

Termál-tó és Ökopart

A kemping közelében helyezkedik el a szépséges tó mellett sétálni, horgászni, pihenni is lehet, de vízi sportokat is kipróbálhatunk. A tó környékén számos szórakozási lehetőség várja a családokat, egyedi különleges játszótereket és éttermeket is találhatunk itt.

 

Még tart az előszezon – foglalj parcellát a pünkösdi hosszú hétvégére

A hosszú hétvégék valóban a feltöltődés forrásai, hiszen ilyenkor van alkalmunk kicsit kilépni a mindennapi taposómalomból és a legtöbben szabadok is vagyunk ezeken a dátumokon. Érdemes időben lecsapni a lehetőségre, hiszen a pünkösdi hosszú hétvége hamarosan itt van és idén éppen május végére esik. Fontos információ, hogy ez még előszezonnak számít a Thermal Camping Zalakarosnál, ezért a szállásunk olcsóbb lehet ebben az időszakban, még a pünkösdi hosszú hétvégén is.

Szállást foglalni online lehet, ami csak pár percet vesz igénybe. A szállást bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyával is lehet. Ha elvégeztétek a szállásfoglalást és az előleg befizetése is megtörtént, a helyetek biztossá válik a Thermal Camping Zalakarosnál. Nincs más hátra, mint csomagolni és eltölteni egy olyan családi hétvégét a környéken, amiről a rohanós hétköznapokon csak álmodozni szoktunk.

 

Gyereknap és egy családi hétvége – akár ajándékba is

A gyereknap sokszor igazi ünnep a családok életében, mert ilyenkor szívesen kedveskedünk valami különleges aprósággal a kicsiknek. Nem véletlen, hogy sokan már előre készülnek a gyereknapra, hiszen a csemeték örömét, felszabadultságát látni a legfelemelőbb érzés a világon. Ilyenkor mi is egy kicsit kalandokat kereső gyerekekké válhatunk a közös játék és a közös élmények által. Sokszor azonban kevés idő jut az ilyen minőségi együttlétekre, ezért is érdemes kihasználni azt, hogy idén éppen egy hosszú hétvégén ünnepelhetjük meg a gyereknapot. Ideális alkalom arra, hogy magunkat és a gyereknap igazi ünnepeltjeit is megörvendeztessük egy kempingezéssel egybekötött családi kiruccanással Zalakarosra.