Gyerekprogramokkal indul a szezon!

Húsvéti hosszúhétvége a kempingben

március 20, 2024

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Gyerekprogramokkal indul a szezon!

Húsvéti hosszúhétvége a kempingben

2024.03.20.

szezon nyitás Thermal Camping kemping-Zalakaros

Itt a húsvéti hosszú hétvége, indul a kempingszezon!

 

Eljött végre a pillanat, amit annyira vártunk, hiszen 2024. március 28-án indul a szezon és a Thermal Camping Zalakaros végre megnyitja kapuit a kemping imádók előtt. Ráadásul a nyitást éppen a húsvéti hosszú hétvégére időzítettük, ami ideális alkalmat kínál számotokra egy kis családi kiruccanásra. Az idei szezonnyitás sok szempontból különleges lesz, hiszen nem mindennapi meglepetésekkel készülünk nektek. Sok-sok újdonság és szuper húsvéti programok is várják az első fecskéket a Thermal Camping Zalakarosnál. Az alábbi cikkből megtudhatjátok mi minden vár benneteket nálunk az új szezonban és bepillantást nyerhettek a kempinges húsvétolásba is.

 

Vár a húsvéti csoda a Thermal Campingben Zalakarosnál!

Közeleg a tavaszi szünet és a húsvéti hosszú hétvége, amit bizonyára mindenki nagyon vár már, hiszen a hosszú tél után lemerült energia tartalékainkat most lesz alkalmunk feltölteni egy kicsit. Nem érdemes kihagyni egy jóleső családi kiruccanást ebben az időszakban. Semmiképp ne maradjatok végig otthon a húsvéti időszakban, mert kilépve a megszokott környezetből sokkal jobban fel lehet töltődni, koncentráltabban együtt lehet a család, mentesültök a házimunkától és nem utolsó sorban még új élményekkel is gazdagodhattok.

 

Családi kikapcsolódás a tavaszi szünetben

A Thermal Camping Zalakaros 2024. március 28-án a tavaszi szünet első napján nyit ki, így a másnap kezdődő húsvéti ünnepségsorozatot már a kemping gyönyörű zöld oázisában töltheti a család. Idén nagypéntek március 29-re esik, ami munkaszüneti nap, húsvéthétfő pedig április 1. ami még szintén munkaszüneti nap, így szabadságot sem kell kivennetek egy négynapos kiruccanáshoz. Érdemes azonban egy két extra pihenőnappal megtoldani a hosszú hétvégét, hiszen a környék is számtalan programlehetőséget kínál. Tervezzetek egy szuper kiruccanást Zalakarosra és legyen igazi csoda a húsvéti időszak az egész család számára! Mindehhez a kempingben is szuper programokkal szeretnénk hozzájárulni!

 

szezon húsvet Zalakaros nyitas Thermal Camping apartmanok szállás

Töltsd a húsvétot Zalakaroson!

 

Különleges ünnepi programjaink

 

Tojáskeresés

Ha kisgyerekekkel utaztok, akkor talán még fontosabb, hogy az ünnepi szezon ne múljon el igazi húsvéti hangulat és izgatott várakozás nélkül. A Thermal Campingben idén egy különleges tojásvadászatra hívjuk a kicsiket! Minden csokitojás egy kis meglepetést rejt, és csak arra vár, hogy együtt találjátok meg őket!

 

Állatsimogató

Hozzátok el a gyerekeket Zalakarosra, hogy találkozhassanak a kedves nyuszikkal! Egy kis öröm és simogatás minden kis szívnek jár! A húsvét pedig nem múlhat el nyuszik nélkül!

 

Játékok és szórakozás

A Thermal Camping Zalakaros szuper újdonságokkal nyitja meg a 2024-es szezont, amelynek köszönhetően igazi szabadidős paradicsom született ebben a gyönyörű természeti környezetben. Lett játszóterünk, pingpong asztalunk, tollaslabda- és focifelszerelésünk, amelyek garantálják, hogy minden kis vendégünk boldogan tölthesse a húsvéti ünnepeket!

 

Zalakaros az élmények kifogyhatatlan forrása

Ha több napra jöttök ne hagyjátok ki Zalakaros legnagyobb csodáit és töltődjetek fel ezernyi élménnyel, hogy legyen miből táplálkozni az előttetek álló hónapokban is.

A kemping közvetlen szomszédságában találjátok az európai színvonalú Zalakarosi fürdőt, ahol nagyszerű wellness élmények és szuper vizes kalandok várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Egy rövid sétával elérhető a kempingből a Termál tó és Ökopart környéke, ami egy nagyszerű kirándulóhely, játszótér és különleges szórakozás egyben.

Ha kimozdulnátok egy-egy rövidebb autóútra lélegzetelállító természeti csodákban lehet részetek. Felfedezhetitek a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumot, a Kis-Balaton Látogatóközpontot és a gyönyörű természetvédelmi terület rejtett kincseit. Elő a túrafelszereléssel, kerékpárokkal, mert indul a kirándulószezon!

 

Szállásfoglalás a kempingben

Tudtátok, hogy a 2024-es szezontól kezdődően már fűthető mobilházak és kényelmes apartmanok is várnak a Thermal Camping Zalakarosnál! Ha szerencsétek van és nem késlekedtek a foglalással, még elcsíphettek egyet a teljesen új fedett szálláshelyeink közül. Ha pedig egy nem mindennapi családi kalandra vállalkoznátok, béreljetek lakókocsit a kis család számára és foglaljátok le az extra méretű 100 négyzetméteres lakókocsi parcelláink egyikét. Bármilyen szállástípust is választotok a kemping garantáltan felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg ebben a csodás tavaszi időszakban!

A szállásfoglalást online egyszerűen, mindössze pár kattintással elintézhetitek. Az apartmanok és mobilházak foglalását az előleg befizetésével tudjátok véglegesíteni, lakókocsi és sátorhelyet azonban előleg fizetése nélkül is foglalhattok! A szállásotokat fizethetitek bankkártyával és bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyátok segítségével is.

Csatlakozzatok hozzánk egy felejthetetlen húsvéti élményért! Szeretettel várunk minden családot Zalakaroson, a Thermal Campingben!