H-Turul Motoros Napok és 25 éves jubileum Zalakaroson

április 04, 2023

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

H-Turul Motoros Napok és 25 éves jubileum Zalakaroson

2023.04.04.

motoros szállás - Zalakaros Thermal Camping kemping

Végre motorozhatunk, itt a jó idő

A motorozást csak szenvedéllyel lehet csinálni, legalábbis úgy érdemes. A motorkerékpár több, mint egy jármű, motorosnak lenni pedig nemcsak hobbi, hanem rajongás, sport és valódi életforma is egyben. Ha egyszer belekóstoltunk ebbe a világba, a motorozás könnyen a mindennapi szükségletünkké válik, ezért nem meglepő, ha minden évben alig várjuk a tavaszt, hogy végre nyeregbe pattanhassunk egy kicsit, csak úgy szabadon. Természetesen szeretett motorkerékpárunk télen sem állhat a garázsban, hiszen egy valódi motoros számára nem is létezik olyan idő, ami nem motorozásra hívogat.

Ami pedig a sport élvezeténél is fontosabb, hogy a motorosok egy egész közösséget alkotnak, hiszen számos egyesület, klub és rendezvény fogja össze a hasonló gondolkodással, értékrenddel és a közös hobbival bíró embereket. Ha még soha nem próbáltuk, milyen két keréken élvezni a benzingőzös levegőt, vagy még nincs saját járművünk, az egyesületek és klubok által szervezett találkozók és rendezvények akkor is nagy élményt jelenthetnek.

Ezeken a programokon mindig jó a hangulat, kicsik és nagyok egyaránt élvezik a nyüzsgést és nem utolsó sorban izgalmas bemutatókat, különleges motorkerékpárokat is megtekinthetünk.

 

H-Turul Motoros Klub Egyesület

Április végén egy fantasztikus találkozóra kerül sor Zalakaroson a H-Turul Motoros Klub Egyesület jóvoltából. Az egyesület közösségi, társadalmi tevékenységet folytat, melynek célja a motorkerékpározás népszerűsítése, a közúti biztonság elősegítése elsősorban a fiatalok biztonságos közlekedésre nevelése által, valamint természeti és kulturális értékek megismerése és megismertetése. Az egyesület rendszeresen tart vezetéstechnikai oktatást is, ami biztonságos keretek között ad alkalmat a gyakorlásra a tapasztalatlanabb, vagy kísérletező kedvű motorosok számára.

Szervezett túráik keretében Magyarország tájegységeinek, műemlékeinek meglátogatása is a tevékenységi körükbe tartozik. Az egyesület egyben klubkén is működik, különböző rendezvényeket, versenyeket is szerveznek, illetve tagjaik résztvevőként is képviseltetik magukat ilyen eseményeken. Hazai és nemzetközi klubokkal is kapcsolatban állnak, ezzel aktív részt vállalva a motoros közösség építésében.

 

motoros szállás - Zalakaros Thermal Camping kemping

 

H-Turul Motoros Napok és 25 éves jubileum Zalakaroson

A program 2023. április 29-én és 30-án kerül megrendezésre Zalakaroson. Helyszíne a mindig nyüzsgő Karos Korzó lesz, ahol a nyitónapon már 9:30-tól várják a látogatókat. Az egész napos program nyitánya a Motorszentelés és áldás, mely az egyesület rendezvényein nagy jelentőséggel bír. Ezt követően, változatos szervezett programokon vehetünk részt, akár motorral, vagy csak nézelődőként.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, belépőjegy nincs, a program látogatása ingyenes.  Ráadásként pedig április 30-án a motorosoknak kedvezményes fürdőbelépőhöz is hozzájuthatnak. A szuper program után pedig nincs is jobb, mint közösen lazítani a családdal, vagy barátokkal a Zalakarosi gyógy- és termálfürdőben.

A rendezvény programja:

 • motorszentelés és áldás
 • új motorok bemutatója
 • ügyességi játékok és vetélkedők
 • motorkerékpártúra
 • jármű szépségverseny
 • veterán kiállítás
 • a Hydra és a KÁRPÁTIA zenekar koncertje
 • tombola, értékes nyereményekkel
 • karikatúra, arcfestés
 • májusfa állítás
 • pálinka kóstolás
 • a Magyar honvédség toborzó sátora
 • különböző közlekedésbiztonsági programok

Motoros szállás Zalakaroson

A Thermal Camping Zalakaros kitűnő választás, ha motorral érkezünk a rendezvényre. A legtöbben ugyanis szívesebben tartják maguk mellett a szeretett járgányukat, mintsem, hogy védtelenül egy parkolóban magára hagyják éjszakára. A kemping nem csak közel van a rendezvény helyszínéhez és a Zalakarosi fürdőhöz, de a tágas 100 négyzetméteres parcellákon közvetlenül a motorunk mellett táborozhatunk le. Április végén, ha az időjárás engedi akár sátorral is érkezhetünk, de ha kíséretünk is akad, a család és a barátok saját, vagy bérelt lakókocsival is utánunk jöhetnek.

Az árkalkuláció és a szállásfoglalás online formában, pár perc alatt elvégezhető. A Thermal Camping Zalakarosnál sátorhelyet és lakókocsi parcellát is lehet online foglalni. Az előleg befizetésével a szállásfoglalás véglegessé válik, amelyet bankkártyával vagy bármely szolgáltató által kibocsájtott SZÉP kártyával is tudunk rendezni. Ha még csak tervezgetjük az utazást, kérhetünk személyre szabott árajánlatot is, mely rövid időn belül az e-mail fiókunkba érkezik.

Foglaljunk szállást idejében, hiszen egy Zalakarosi kiruccanásnak nem lehet ellenállni, hiszen a szuper programok mellett a színvonalas fürdővel és rengeteg izgalmas túraútvonallal és felfedezni valóval csalogat minket.