Ilyen lesz a 2024-es tavasz Zalakaroson – megújulás és fejlesztések a kempingben

november 11, 2023

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Ilyen lesz a 2024-es tavasz Zalakaroson – megújulás és fejlesztések a kempingben

2023.11.11.

tavasz karos thermal camping zalakaros

Megújulás, kényelem és természeti csodák Zalakaroson!

 

Megszámlálhatatlan okunk van arra, hogy miért érdemes felvenni Zalakarost a 2024-es tavaszi bakancslistára és természetesen a hely rejtett kincsein túl a kemping élmények is kiemelt helyen szerepelhetnének ebben a listában! Nem vitás, hogy Zalakaros egy varázslatos hely, ahol a termálvíz gyógyító ereje, a lenyűgöző természeti környezet és a barátságos helyi közösség együttesen teszik különleges célponttá ezt a vidéket.

A Thermal Camping Zalakaros tavaszra már a megszokott gyönyörű zöld oázissal vár benneteket, ráadásul az izgalmas fejlesztéseknek köszönhetően a kényelem és a természeti szépségek harmonikus találkozásában lehet részetek nálunk! Gyertek már a tavaszi nyitásra és tapasztaljátok meg Zalakaros csodáit és garantáltan emlékezetes és üdítő élményben lehet részetek a fürdőben, a kempingben és a környéken egyaránt.

 

2024 tavaszától szuper újdonságokkal vár a kemping

A 2024-es évben is klasszikus, szívet melengető kemping élmények várnak mindenkit a Thermal Camping Zalakarosnál, hiszen nincs is annál felemelőbb érzés, mint kikapcsolni a mindennapok zaját és élvezni a hatalmas zöld terület és a természet erejének regeneráló hatásait. A kemping nem csupán egy szálláshely, hanem egy olyan élmény, ami a természeti szépségek mellett kiváló szolgáltatásokkal teszi felejthetetlenné a pihenést vendégei számára. Érkezzetek barátokkal, párban, családdal, vagy akár egyedül, már a tavaszi szezontól kezdődően élvezhetitek azokat a fontos fejlesztéseket, amelyeket az őszi-téli időszakban alkottunk meg számotokra!

tavasz karos thermal camping zalakaros

Thermal Camping Zalakaros

Érezd jól magad a kempingben és a környéken!

Akik jártak már nálunk, azok bizonyára tudják, hogy a kemping hatalmas zöld területen helyezkedik el és ez a gyönyörű, bokrokkal és fákkal tarkított természeti környezet balzsam testnek és léleknek egyaránt.  Zalakaros környéke is egyedülálló a maga nemében, hiszen a városban lenyűgöző arborétumok, parkok találhatóak, a várostól pedig szinte egy karnyújtásnyira számos kirándulóhely, látogatóközpont és természetvédelmi terület helyezkedik el.

Azonban nemcsak a zöldellő erdők és a tiszta levegő varázsolja el az idelátogatókat, hanem a változatos kulturális programok is, amelyekkel a Karos Korzón találkozhatunk. A szórakozásra, zenés táncos mulatságokra és a zalai borvidék különleges boraira is számíthatnak a városban vendégeskedők.

tavasz karos thermal camping zalakaros

 Thermal Camping Zalakaros, ahonnan új kalandokra indulhatsz

A kempinget már csak elhelyezkedése miatt is szívesen választják a kényelmet kedvelők, hiszen közel van a városközponthoz és a híres Zalakarosi Fürdőtől is mindössze pár lépésnyire található. Ezáltal a vendégeink könnyedén kombinálhatják a kemping kényelmét a fürdő termálvizeinek gyógyító hatásaival, vagy éppen egy szuper programmal a Karos Korzón.

Megújulás a megújult kempingben

2024 tavasza szélsebesen közeleg és a tavasz mindig a megújulást jelenti. Ilyenkor nyitottabbak vagyunk a változtatásra. Egy kis feltöltődést, néhány pihentető napot mindenki megérdemel ebben az időszakban is. Közvetlenül a kempingben akár új frizurát is csináltathatunk, hiszen professzionális fodrász szolgáltatásait is igénybe lehet venni nálunk. Mindemellett masszázs szolgáltatások és egy színvonalas étterem bőséges kínálattal vár bennünket.

Az apartmanok teljes körű felújítása

A 2024-es tavaszi szezon nagy híre a Thermal Camping Zalakarosnál az apartmanok teljes körű felújítása. Tavasztól két modern és kényelmes apartman várja majd a vendégeket, ahol minden részletre odafigyelünk, hogy az itt töltött idő alatt igazán otthonosan érezhessétek magatokat. A korszerű berendezések és az igényesen kialakított környezet fogja garantálni a maximális kényelmet és kikapcsolódást.

Infrastrukturális fejlesztések

A kemping infrastruktúrája sem marad ki a tavaszi megújulásból. A vizesblokk felújításának köszönhetően a vendégek még magasabb komfort fokozatban élvezhetik a kempinges napokat. Az új csapok, csaptelepek és piszoárok a modern igényeknek megfelelően kerülnek kiválasztásra. Emellett a nyílászárók cseréjére és a világítás korszerűsítésére is sor kerül, amelyek tovább növelik majd a kemping kényelmét és esztétikáját. A kemping új villanyszekrényeket is kap, a megújult elektromos rendszer biztonságos és kényelmes villamosenergia-használatot jelent a vendégek számára.

A fejlesztések során az épületek tetőjavítására és tisztítására is sor kerül. A sétány murvázása is az őszi-téli szezon munkálatainak feladata, ami azért is volt nagyon fontos számunkra, mert így a terep rendezettsége még tökéletesebbé válik.

Móka és kikapcsolódás

A családok és kiváltképp a gyerekek számára szeretnénk kedveskedni, éppen ezért a 2024-es nyitástól már egy mini játszótér is várni fog Benneteket a kempingben. Ennek kialakítása kifejezetten a kicsik számára készül, hogy a családok teljes mértékben élvezhessék a kempinges időtöltést.

Fedett közösségi tér is kialakításra kerül, amely további lehetőséget teremt a vendégek számára az együttlétre és szórakozásra és igazi közösségi élményekre. Sőt, 2024-től még egy ping-pong asztal is vár Benneteket, ahol szuper bajnokságokat is rendezhettek egymás között!

A kemping, ahogy eddig is a 2024-es szezonban is szem előtt tartja az környezeti értékeket. A kerítés mögötti erdős rész megújul, így a Thermal Camping továbbra is az élő természet része marad.

Gyertek kempingezni már tavasszal – 2024. március 28-án nyit a kemping

A Thermal Camping Zalakarosnál tevezett fejlesztések, a csodás természeti adottságok, a környék szépsége és természetesen a kemping személyzetének vendégszeretete garantálják, hogy 2024-ben is érdemes lesz ellátogatni ide. Már lehet szállást foglalni a 2024-es szezonra, amelyet online, pár kattintással elintézhettek. Gyertek el és legyetek az első vendégek között, akik kipróbálják az újdonságokat élvezik ezt a páratlan atmoszférát.