Megújul a zalakarosi kemping

május 06, 2022

APARTMANOK 20 000 HUF-tól →

MOBILHÁZAK 38 000 HUF-tól →

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

Megújul a zalakarosi kemping

2022.05.06.

zalakarosi kemping - lakókocsi és sátor olcsó szállás Zalakaros

A 2022-es tavasz igazi fordulópont a zalakarosi kemping történetében, ugyanis új üzemeltető vette át a szálláshely irányítását. Az elmúlt két év sok lemondást kényszerített ki mindannyiunkból, a régebben itt üzemelő kemping is jó ideig zárva tartott, de most eljött az idő, hogy végre felhőtlenül élvezzük a nyaralás örömeit.

 

Új tulajdonos a zalakarosi kempingben

Új vezetőségként eltökélt célunk, hogy egy jól felszerelt, folyamatosan fejlődő, igazán barátságos és emberközeli nyaralóhellyé varázsoljuk ezt a csodás természeti adottságokkal rendelkező helyet. Korábban az itteni kemping sok kritikát kapott, de az új korszakban azon dolgozunk, hogy tőlünk minden vendég elégedetten és kipihenten, kellemes tapasztalatokkal térhessen haza és a következő szezonban is viszontláthassuk egymást.

 

Folyamatos fejlesztések a zalakarosi kempingben

A korábban itt működő kempingre vonatkozó visszajelzéseket, valamint a sok éves szálláshely- és kemping üzemeltetési tapasztalatainkat szem előtt tartva, terveink szerint évről-évre újdonságokkal, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal szeretnénk előállni, hogy biztosítsuk azt a színvonalat, amit a másik két kempingünk esetében már megszokhattatok tőlünk. Szeretnénk, ha a Thermal Camping Zalakaros is olyan elégedett vendégekkel büszkélkedhetne, mint az általunk üzemeltetett Aranypart Camping, és a Mirabella Camping, mely nem kevesebb, mint a legjobb kemping a déli parton.

A hatalmas fákkal övezett zöld terület, a zalakarosi fürdő közelsége, a környék látnivalói megkövetelik, hogy ezen a helyen működjön a zalakarosi kemping, lehetőséget adva az együttlétre, kikapcsolódásra, közös kalandokra. Ezért is jutottunk arra a döntésre, hogy belevágunk a zalakarosi kemping üzemeltetésébe. Tudjuk, hogy sok teendőnk lesz, de igyekszünk, a legjobbat kihozni ebből a páratlan adottságokkal rendelkező helyszínből.

A kempingezés nem csak élmény, hanem egy életérzés, mást nyújt, mint az otthoni, vagy szállodai körülmények közötti nyaralás. Igazi kikapcsolódás lehet, hiszen általa egy kicsit visszatalálhatunk a természethez.

Zalakaros egy különleges értékekkel rendelkező, csodálatos fürdőváros, megérdemli, hogy legyen egy nagyszerű kempingje. Az elkövetkező 1-2 évben, anyagi erőforrásainkat nem kímélve, tudásunkkal és lelkesedésünkkel azon fogunk dolgozni, hogy a Thermal Camping Zalakaros valóban egy nagyszerű úti cél legyen, mindenki számára.

Tartsatok velünk ezen az kalandon!
Árajánlat kérés »

gyógyfürdő strand Zalakaros Thermal Camping 10% kedvezmény

10% kedvezmény

A Thermal Camping Zalakaros vendégei -10% kedvezményt kapnak kizárólag a kemping recepcióján megvásárolt Zalakarosi Fürdőbe szóló belépők árából! Részletek a recepción.

Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes