A kikapcsolódás ajándéka: ilyen az advent 2023-ban Zalakaroson

november 29, 2023

APARTMANOK 20 000 HUF-tól →

MOBILHÁZAK 38 000 HUF-tól →

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

A kikapcsolódás ajándéka: ilyen az advent 2023-ban Zalakaroson

2023.11.29.

advent 2023 Zalakaros Thermal Camping fürdő

Zalakaros adventre hangolva

Az adventi időszak beköszöntével a kis- és nagyvárosok egész Európában ünnepi díszbe öltöznek, nincs ez másként Zalakaroson sem, ahol az évnek ebben a szakában varázslatos hangulattal telnek meg az utcák. Érdemes ilyenkor is kicsit kimozdulni, hiszen az ünnepekre való hangolódás és advent 2023-ban sem csupán az ajándékvásárlásról szól. A kikapcsolódás, az adventi szabadtéri rendezvények hangulata éppúgy hozzá tartozik az ünnepekhez, mint az otthon megteremtett meghittség, hiszen egy kis feltöltődés a legnagyobb ajándék, amivel önmagunk és mások számára kedveskedhetünk, mielőtt elérkezik a karácsony.

Zalakaros a téli időszakban is különleges hely, ahol az ünnepi fények, az adventi programok és a gyógyító termálvíz testet-lelket melengető hatása garantáltan elbűvöli a látogatókat.

 

advent 2023 Zalakaros Thermal Camping fürdő

Advent 2023 Zalakaros

 

Karácsonyi díszbe öltözik a város

Zalakaros igazi üdülővárosként ismert, amely híres kiváló termálfürdőjéről, a környék egyedi természeti kincseiről és különleges kirándulóhelyeiről. Ha valaki jól ismeri a várost, az tudja, hogy az egyik legszebb sétáló utcán, a Karos Korzón mindig pezseg az élet. Legyen szó nyári borfesztiválokról, szüreti mulatságról, vagy épp a húsvéti szezon rendezvénysorozatairól, az ide látogatók biztosan nem fognak unatkozni.  Nincs ez másként most sem, hiszen advent 2023-ban is igazi program kavalkáddal várja a látogatókat a város ikonikus helyszínén.  A dekorációk, a fényfüzérek és a karácsonyi zenei motívumok pedig valóban átalakítják a város hangulatát egy mesés, ünnepi forgataggá.

Advent 2023 – ünnepi hétvégék Zalakaroson

 

2023.december 2. – Vidéki Karácsony

 • 14 órától a Mikulás előszobája címmel kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek,
 • 16 órától pedig a népdaloké lesz a főszerep, ahol számos helyi és környékbeli népzenei- és néptáncegyüttes lép fel.
 • 18:30- tól pedig fergeteges Mikulás party veszi kezdetét.

Advent 2023-as programsorozatának első hétvégéjén a Karos Korzóra egy meglepetés vendéget is várnak a szervezők.

 

2023.december 9. – Jótékonysági Karácsony

Az ünnepi időszak arról is szól, hogy adni jó, éppen ezért advent második hétvégéje a jótékonyság jegyében telik, a Karos Korzón.

 • 14 órától kezdődik a  jótékonysági mikulásfutás,
 • 16 órától játszóház várja a csemetéket,
 • 18 órai kezdettel pedig szeretetüzenet- jótékonysági adománygyűjtő koncertre kerül sor.

 

2023.december 16. – Fúvós Karácsony

Az advent 2023-as programsorozatának harmadik hétvégéjén a szervezők a Zalakarosi Fúvós Zenekarnak szánják a főszerepet, akik igazi karácsonyi hangulatot teremtenek majd ünnepi repertoárjuknak köszönhetően. Zalakaroson évről-évre az egyik legnagyobb várakozás övezi, hogy adventkor felcsendüljenek a különleges koncert hangjai.

 • 14 órától mézeskalács sütöde
 • 15 órától pedig manóműhely játszóház várja a kicsiket.
 • 16 órától kezdetét veszi az adventi lámpáskészítés és városi séta, majd
 • 17:30-tól kerül sor a zalakarosi óvodások karácsonyi műsorára.
 • 18 órától lép színpadra a várva-várt Zalakarosi Fúvós Zenekar.

 

2023.december 23. – Karácsony fényei

Idén az utolsó adventi gyertya lángja éppen szenteste fog fellobbanni. Az ezt megelőző napon, advent 2023-as programsorozatának zárásaként káprázatos fényjátékkal örvendeztet meg minket a Karos Korzó. Szombat este mindenkinek érdemes kilátogatnia a fényfestésre, ami gyerekek és felnőttek számára egyaránt hatalmas élmény lesz.

 • 15 órától játszóház várja a legkisebbeket,
 • 16 órától a szervezők hangulatos adventi városi sétára invitálják a vendégeket,
 • 18 órakor fellépnek a Decsi fivérek,
 • 19 órától pedig kezdetét veszi a lenyűgöző karácsonyi fényvarázs.

 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

 

advent 2023 Zalakaros Thermal Camping fürdő

Advent 2023 Zalakaros

 

Fürdőzés és kikapcsolódás

Ha úgy döntenénk, hogy az adventi időszakban Zalakarosra látogatunk, ne hagyjuk ki a termálfürdő kényeztető programjait.  A kellemes meleg vízben való lazítás a legjobb módja a stressz elűzésének, annak érdekében, hogy az ünnepeket valóban kipihenten és feltöltődve élvezhessük. A helyi éttermek és kávézók egész évben különleges kínálattal várják a vendégeket, nincs ez másként az adventi időszakban sem. Az illatos levesek, az ünnepi sütemények és a hagyományos karácsonyi fogások garantáltan felmelegítenek a hideg napokon is.

 

Utazás Zalakarosra

Zalakaros adventi hétvégéi valódi ünnepi varázst csempésznek az életünkbe. A fények, a hangulat, a gasztronómiai élmények és a kulturális programok együttesen teszik ezt a kisvárost a tökéletes célponttá azok számára, akik szeretnék elszakadni a hétköznapoktól. Ez a csoda pedig más és más formában, de egész évben megtalálható itt. Éppen ezért ha egy tökéletes helyszínt keresünk a pihenésre, ünneplésre, vagy együttlétre vegyük fel ezt a települést a bakancslistánkra.

Nem vitás, hogy advent 2023-ban is remek programokkal vár benneteket a környéken, de bizton állíthatjuk, hogy a 2024-es szezon is különleges élményeket tartogat majd számotokra, ezért ne feledkezzetek meg erről a varázslatos helyről és térjetek vissza akkor is, amikor ébredezni kezd a természet. Mindebben a Thermal Camping Zalakarosra jövőre is számíthattok! Ismerjétek meg a környék fantasztikus természetközeli élményeit is és látogassatok el erre a vidékre, ahányszor csak lehetőségetek nyílik rá!

gyógyfürdő strand Zalakaros Thermal Camping 10% kedvezmény

10% kedvezmény

A Thermal Camping Zalakaros vendégei -10% kedvezményt kapnak kizárólag a kemping recepcióján megvásárolt Zalakarosi Fürdőbe szóló belépők árából! Részletek a recepción.

Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes