Egy különleges szállás Zalakaroson – kemping és élmények tavasszal is

március 27, 2023

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Egy különleges szállás Zalakaroson – kemping és élmények tavasszal is

2023.03.27.

szállás Zalakaros Thermal Camping termál fürdő

Tökéletes szállás Zalakaroson egy kis tavaszi pihenéshez

A kemping tavasszal is többet nyújt mint gondolnád! Ha már gyakorlott kempingező vagy, bizonyára tudod, hogy ez a forma nemcsak a nyaralás és pihenés egy kiváló módja, hanem igazi hobbi is lehet. Ha rendszeres kempingezők vagyunk, akkor igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a kikapcsolódás nem csupán arra az időre szól, amíg a vakáció tart, hanem akár egész évben melengetheti a szívünket a szuper kempingfelszerelések beszerzése és gyűjtése, a tervezgetés és álmodozás a következő utazásokról.

A pihenés pedig úgy az igazi, ha egy évben több is van belőle! Már csak ezért is érdemes kihasználni a kempinges előszezont, hiszen egy ilyen úttal könnyebben hangolódhatunk a nyárra, felszabadíthatjuk magunkat a hosszú tél szürke hétköznapjainak terhe alól és kicsit lubickolhatunk egy szabadabb, természetközelibb életérzésben.

 

Itt az előszezon – nyitás április 7-én!

A Thermal Camping Zalakaros 2023. április 7-én megnyitja a kapuit, hiszen sokakat vonz a tavaszias időjárás, az egyre melegebb napsugarak és természet hívogató színei, illatai. Ez a kemping egy igazán természetközeli szállás Zalakaroson, hiszen üde zöld füves-fás területén lehetőségünk van maximálisan kiélvezni a szabad levegő frissítő, stresszmentesítő hatásait. Nincs is annál jobb, mint bepakolni kedvenc napozóágyunkat, vagy kerti székünket és kedvünkre olvasgatni, töltődni a tavaszi napsütésben. Ilyenkor még nem perzsel a forróság de áprilistól már gyakoriak a meleg, nyáriasnak mondható időszakok.

 

Tavasz Zalakaroson

Kétségtelen, hogy a Thermal Camping páratlan szállás Zalakaroson, abból a tekintetből, hogy a hosszú évtizedek alatt igazi zöld oázissá fejlődött környezetben gyönyörű hatalmas fák ölelésében pihenhetünk. Mindez tavasszal az egyik legszebb látványt nyújtja. A frissen kibomlott levelek, az illatok a hely hangulata még a legnyúzottabban érkező vendéget is pillanatok alatt feltölti életkedvvel és a kiruccanás végére tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha kicseréltek volna.

A tavasz azonban más meglepetéseket is tartogat Zalakaroson. A természet kedvelőinek kötelező úticél, hiszen ilyenkor a legjobb kisebb-nagyobb túrákat, kirándulásokat szervezni, de az európai színvonal Zalakarosi fürdő kiváló szolgáltatásainak hála, a vizes kalandok kedvelői és a regenerálódni, gyógyulni vágyók ebben az időszakban sem szenvedhetnek hiányt.

 

Kirándulások a természetben

A tavasz közeledtével ideje kiszellőztetni a fejünket! Nem véletlenül mondják, hogy ez a megújulás időszaka, hiszen nem csak a természet, de lassan mi magunk is új lendületet kapunk. Aktivizálhatjuk a szunnyadó energiáinkat és ilyenkor érdemes új terveket szőni, inspirálódni, új dolgokat kipróbálni. Ahhoz, hogy a testi-lelki felfrissülés tökéletes legyen Zalakaros tökéletes partnerünk lehet, hiszen nincs más dolgunk, mint kicsit nyitni a világra, új helyeket felfedezni és új élményeket szerezni.

Zalakaroson csodás kirándulóhelyek, természetvédelmi területek és parkok várják, hogy meglátogassuk őket és nincs hiány szabadidős és sportlehetőségek terén sem. Tavasszal indul a sétarepülés, de kihagyhatatlan élmény a Kis-Balaton Látogatóközpont, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum és a Termáltó és Ökopart meglátogatása is.

 

szállás Zalakaros Thermal Camping termál kemping

 

Vizes kalandok tavasszal is

A kemping azért is az egyik legjobb szállás Zalakaroson, mert a gyógy-és termálfürdő közvetlen szomszédságában található. Néhány perc sétával már az utolérhetetlen vízi világban találhatjuk magunkat. A fürdő egész évben üzemel, de tavasszal itt is felpezsdül a hangulat, hiszen számos szolgáltatás és a kültéri egységek ilyenkor újra elérhetőek.

Már március 22-től nyitva van a Gyógy- és Termálvilág kültéri medencéje, amit Gyógykert néven ismerünk és április 29-én a fürdő nyári bejárata is kinyit.

 

Szállás Zalakaroson a húsvéti hosszú hétvégén

Egy igazi pihentető húsvéti hosszú hétvége lehetősége is adott számotokra, hiszen április 7-től már elérhető a kempinges szállás Zalakaroson. A kempingezés szuper élmény, főleg, ha lakókocsival érkeztek, ami már önmagában is kaland lehet. Ha nincs saját lakókocsitok, akkor béreljetek egyet! Lehet, hogy még nem is gondoltatok ilyesmire, pedig igazán egyszerű ilyen járművet kölcsönözni és cserébe egy különleges utazásban lehet részetek.

Ráadásul Húsvétkor igazán mozgalmas ünnepi programsorozatnak nézhetünk elébe, Zalakaroson, hiszen a kempingtől néhány lépésre található Karos Korzó kézműves vásárral, kulturális- és gyerekprogramokkal, zenés-táncos rendezvényekkel várja az idelátogatókat.

 

Árkalkuláció és szállásfoglalás

Nem vitás, hogy a kemping tavasszal is az egyik legjobb szállás Zalakaroson. Nincs más hátra, mint lefoglalni egy kényelmes tágas lakókocsi parcellát és útnak indulni. Szállást foglalni online, néhány perc alatt, egyszerűen lehet, fizetni pedig bakkártyával és SZÉP kártyával is van lehetőségetek.