Indul az előszezon – 2023. április 7-én nyit a kemping

február 28, 2023

APARTMANOK 20 000 HUF-tól →

MOBILHÁZAK 38 000 HUF-tól →

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

Indul az előszezon – 2023. április 7-én nyit a kemping

2023.02.28.

előszezon Thermal Camping - Thermal Fürdő Zalakaros

Kezdődik az előszezon – tavasszal irány a Thermal Camping Zalakaros

A kemping 2023. április 7-én nyit, amit már csak azért is érdemes kihasználni, mivel a várva várt dátum éppen a húsvéti hosszú hétvégére esik. A legjobb időzítés a kiruccanásra egy kellemes tavaszias hétvége, hiszen ilyenkor az időjárás már igen barátságos, sok napsütéssel és üde zöld környezettel vár minket a kemping. Ráadásul az előszezon során kedvezményes áron foglalhatunk szállást.

Csodálatos a tavasz Zalakaroson

Bár sokunknak a kempingezés egyet jelent a nyárral, családi, vagy baráti utazásokkal, mégis kár lenne lemondani az előszezoni élményekről, hiszen a Thermal Camping Zalakaros gyönyörű öreg fái nagy zöld területe ebben az időszakban a legszebb. Akinek nem esik jól a hőség, vagy egyszerűen csak nem kedveli a kánikulát, annak az április 7-étől kezdődő előszezon éppen ideális választás, hiszen ilyenkor már szép az idő, élvezhetjük a kellemes napsütést, de nem kell a melegtől szenvednünk.

Zalakaros kiváló úticél lehet tavasszal is, hiszen a környék számos programlehetőséget tartogat, remek kirándulóhelyekkel, színvonalas városi programokkal és látnivalókkal. Mindezeket az élményeket pedig összeköthetjük egy páratlan gyógyvizes kényeztetéssel is a Thermal Camping Zalakaros szomszédságában található Zalakarosi fürdő által. Amikor a téli energia tartalékaink már kimerültek fontos, hogy regenerálódjunk és biztosan nem bánjuk, ha kiléphetünk egy kicsit a szürke hétköznapokból. Mivel ilyenkor még nincs tömeg, a kirándulóhelyeken és a fürdőben is  nagyobb szabadságunk lehet, zavartalanabbul pihenhetünk.

Megszépült néhány fontos részlet a kempingben

Tavasszal a természet megújul és nekünk is jár egy kis felfrissülés, ahogy a kempingnek is. Éppen ezért ezen a télen nagy volt a sürgés-forgás a Thermal Camping Zalakarosnál, melynek köszönhetően néhány helyiség sikeresen megszépült, továbbá egy vizesblokk a bejárati rész és a recepció is megújulva fogadja a látogatókat. Mindemellett egy alapos rendrakásra is sor került az elmúlt időszakban.

A parcellákat is gondosan karban tartottuk, új villanyszekrények is felszerelésre kerültek, hogy közvetlenül a sátratok, vagy lakókocsitok mellett, maximális biztonságban tudjátok igénybe venni a 10A áramcsatlakozási lehetőséget. Az áramfogyasztás továbbra is benne van az árban, nem kell külön díjat fizetni a fogyasztás után.

A kempingben igyekszünk igazán széppé varázsolni a környezetet, hogy a kellemes legyen az itt töltött idő és a pihenés. Azonban aki ezt még nálunk is jobban csinálja az maga a természet, hiszen áprilisra a kemping területén található fák és nővények beindulnak, mesés zöld oázissá változtatva ezt a hatalmas területet.

 

előszezon Thermal Camping - Thermal Fürdő Zalakaros

 

Előszezonban lakókocsival

A tavaszi kempingezés egyik legjobb és legkényelmesebb formája lehet, ha lakókocsival érkezünk. Lehet, hogy már régóta ábrándozunk egy ilyen különleges hangulatú utazásról, netán egy gyerekkori álom, ami megvalósításra vár? Bárhogy is legyen vágjunk bele mielőbb! Az sem probléma ha nincs saját járművünk, hiszen bérelt lakókocsival is érkezhetünk a kempingbe. A legtöbb nagyobb városban könnyedén találunk bérelhető lakóautókat, vagy lakókocsit és már kezdődhet is a kaland.

A Thermal Camping Zalakaros 100 négyzetméteres lakókocsi parcellákkal várja a vendégeket. A parcellákon a lakókocsi mellett további egy gépjárművel parkolhattok és sátor felállítására is van lehetőség. A parcellákon a háziállatok is veletek nyaralhatnak, külön díj ellenében jöhetnek a négylábú kedvencek, akár hárman is.

Kempingezz olcsóbban!

Fontos tudni, hogy parcellát foglalni online bármikor lehet és érdemes is minél előbb megtenni, hogy ne maradjunk le a lehetőségről az általunk kiválasztott dátumon. Ha előszezonra foglalunk, helyet akkor az előszezoni árakat is számításba vehetjük, ami azt jelenti, hogy ilyenkor olcsóbban juthatunk szálláshoz a kempingben. Aki tájékozódni szeretne az árakról, használhatja az online árajánlat kérést is, ennek segítségével személyre szabott ajánlatot lehet kérni.

Az online árkalkuláció vagy foglalást mindössze néhány perc alatt egyszerűen el lehet intézni. Ez akkor minősül véglegesnek és válik biztossá általa a helyünk, ha az előleg befizetésére is sor kerül. A szállásotokat és az előleget is fizethetitek bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is. A SZÉP kártya tulajdonosok bármely szolgáltató által kibocsájtott kártyát használhatják. A foglalás véglegesítését követően már meg is érkezik e-mail fiókunkba a tavaszi feltöltődés garanciája, a kempingben lefoglalt helyünk.

 

gyógyfürdő strand Zalakaros Thermal Camping 10% kedvezmény

10% kedvezmény

A Thermal Camping Zalakaros vendégei -10% kedvezményt kapnak kizárólag a kemping recepcióján megvásárolt Zalakarosi Fürdőbe szóló belépők árából! Részletek a recepción.

Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes