Kihagyhatatlan nyári programok Zalakaroson

július 15, 2022

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Kihagyhatatlan nyári programok Zalakaroson

2022.07.15.

nyári programok Zalakaros Thermal Camping

A nyári programok nem érnek véget egyetlen nyaralással

Vannak, akik egész évben készülnek egy nagyobb egy-két hetes nyaralásra, a nyár többi része pedig többnyire eseménytelenül telik. Nem kell, azonban hogy csak egyetlen utazásról szóljon a nyár! Ne szalasszuk el a lehetőséget és igyekezzünk néhány remek nyári programot beiktatni, hiszen most van itt a kikapcsolódásra, pihenésre legalkalmasabb időszak. Ha kisebb kirándulásokat, hétvégi nyári programokat is betervezünk a forró hónapokra, elnyújthatjuk a nyaralós élményt és sokkal inkább feltöltődve indulhatunk neki az őszi dolgos hétköznapoknak.

Ha szeretnénk egy nyár alatt többször átélni a nyaralás élményét, akkor egy nagyobb utazás mellett szervezhetünk rövidebb, olcsóbb kiruccanásokat. A kempingezés ideális választás, első számú és „második” nyaralásnak egyaránt, hiszen jóval pénztárca kímélőbb, mint más szálláshelyek, mégis különleges élményekkel lehetünk gazdagabbak, akár barátokkal, akár családdal utazunk, de egy kettesben töltött hétvégi sátrazás is nagyszerű kaland lehet.

 

nyári programok gyerekbarát nyaralás Zalakaros

 

Nyári hétvégék Zalakaroson

Aki járt már Zalakaroson az biztosan tudja, mennyi izgalmas programot, felfedezésre váró természeti kincset kínál a város és a környék. Ilyenkor szinte minden hétvégére jut egy városi rendezvény, ahol élő zene mellett, borozgatásra, hangulatos sétákra is van lehetőség. Napközben pedig ott a Zalakarosi termálfürdő, ami minden igényt kielégítő színes szolgáltatási palettájával várja a vendégeket.

 

Ha nyár, akkor vizes kalandok

Talán nincs is a nyári programok között még egy olyan elmaradhatatlan teendő, mint a fürdőlátogatás. A Zalakarosi termálfürdőt nem csak azért érdemes meglátogatni, mert minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja a vendégeket, de a  nyár folyamán a fürdő területén számos olyan program is megrendezésre kerül, ami tovább fokozza a vízi világ nyújtotta élményeket.

 

A Zalakarosi fürdő programkínálata

A strandi játszóház egész nyáron különféle gyermekprogramokat kínál, rendszeresen találkozhatunk sportbemutatókkal, zenés-és gyermekműsorokkal, különféle szórakoztató előadásokkal, ami mind a kisebbek, mind a nagyobbak számára érdekes lehet.

Évente megrendezésre kerül a Strandok éjszakája, ami tulajdonképpen egy nagyszabású medencés bulinak is beillik, szaunázási lehetőséggel, zenével, beltéri és kültéri élménymedencével. A Strandok éjszakája rendszerint Dj-vel, látványos programokkal és büfével várja az éjszakai fürdőzőket.

A beauty- és wellness részleg, a szaunavilág, a csúszdapark és az élményfürdő számos lehetőséget teremt a pihenésre és a szórakozásra egyaránt. Arra azért számítanunk kell, hogy egyetlen nap nem lesz elég, ha szeretnénk a fürdő által kínált összes lehetőséget maximálisan kiélvezni.

 

Nyári programok Zalakaroson

A város egész nyáron színes programkínálattal várja a turistákat, vannak állandó rendezvények, melyekkel évről-évre újra találkozhatunk. A Karos Korzó a kellemes nyári programok központjának mondható, mely kellemes estékre, szabadtéri kikapcsolódásra ad lehetőséget, jellemzően élő zenével, változatos programokkal, finom borokkal találkozhatunk, érkezzünk a nyár bármely időszakában.  Érdemes tájékozódni az aktualitásokról hiszen Zalakaros bővelkedik a hangulatos nyári programok terén. A Karos Feszt, Zalakaros Város Napjai, a Zalakarosi Bornapok, Szent István Napok, mellett sportos kikapcsolódásra is van lehetőség, erre teremt alkalmat a Kis-Balaton Kör Futóverseny, vagy a Mapei Tour de Zalakaros is.

 

Kikapcsolódás a Thermal Camping Zalakaros árnyas fái között

A számtalan kirándulóhely látogatását, a szabadtéri nyári programokat, vagy a termálfürdőben való feltöltődést követően jólesik a pihenés a Thermal Camping Zalakaros árnyas fái között. A kempingezés egyrészt lehetőséget ad a lelassulásra, a természettel való kapcsolatteremtésre, esti sütögetésekre a csillagok alatt. Azért is érdemes a kempingben szállást foglalni, mert kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően remek bázis, hiszen a számos látnivaló mellett mind a városi programok, mind a fürdő a közvetlen közelben található.

Itt tudsz szállást foglalni »

 

 Látnivalók Zalakaroson és környékén

Ha Zalakarost választjuk nyaralásunk úti céljaként, garantáltan nem fogunk unatkozni. A környék annyi felfedezni valót kínál, hogy biztosan nem lesz elég egyetlen hétvége ennyi kalandra. Annak aki ide látogat érdemes több alkalommal, vagy hosszabb időre jönnie, hiszen vannak bakancslistás helyek, mint a Bivalyrezervátum, vagy a Kis-Balaton, de más különleges látnivalókkal, sportlehetőségekkel is teljessé tehetjük a kikapcsolódást. Ha Zalakaroson járunk érdemes eltölteni akár egy egész napot a Termáltó és ökopart környékén, vagy a Zobori Élményparkban, de  mindemellett izgalmas túra útvonalak és különleges reptéri kalandok is várnak ránk.