Gyors és egyszerű – a Thermal Campingben megújult a foglalási rendszer!

február 05, 2024

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Gyors és egyszerű – a Thermal Campingben megújult a foglalási rendszer!

2024.02.05.

Thermal Camping Zalakaros foglalás

 

Az elmúlt hónapokban izgalmas változások történtek a Thermal Camping háza táján, hiszen új apartmanokkal, valamint mobilházakkal bővült a szálláskínálatunk és sok más újdonsággal is gazdagodott kemping. A gyerekek új játszóteret kaptak, van már pingpong asztalunk, továbbá számos felújítási munkára került sor.  Az újdonságok azonban ezzel nem értek véget, hiszen a 2024-es szezontól kezdődően már a kempingezés tervezése is sokkal kényelmesebbé válik, ugyanis megújult az online foglalási rendszerünk.

Az alábbiakban nagy örömmel szeretnénk bemutatni nektek, hogy az újításnak köszönhetően milyen könnyedén és gyorsan megy a parcellafoglalás. Élvezzétek ki az idei év összes újdonságát, foglaljatok szállást nálunk, ahol az új apartmanházak és mobilházak mellett extra méretű 100 négyzetméteres parcellákat találhattok.

 

Thermal Camping Zalakaros foglalás

Thermal Camping Zalakaros – egyszerű árkalkuláció és foglalás

 

2024-ben megújult foglalási rendszer vár a Thermal Campingnél

 

Egyszerűbb foglalási folyamat

A legfontosabb változás az, hogy még egyszerűbbé vált a foglalási folyamatot. Mostantól mindössze néhány kattintással és pár adat megadásával lehetséges a parcella foglalása. Az új rendszer olyan felülettel rendelkezik, amelyen akkor  is könnyedén eligazodhattok, ha kevésbé vagytok  jártasak az online foglalási rendszerek használatában.

 

Kedvező árak

A kempinges nyaralás, amellett, hogy lényegesen olcsóbb, mintha más szállástípust választanál, további pénztárcabarát lehetőségeket is rejteget. A lakókocsis nyaralás során éppúgy, mint a mobilházakban, vagy apartmanokban kényelmesen pihenhettek akár előszezonban is! Az előszezoni árak mindig kedvezőbbek, így egy teljes értékű nyaralást is kihozhattok olcsóbban ugyanazon a helyen, vagy akár többször is eljöhettek egy évben a Thermal Campingbe.

 

A foglalás menete

Az online szállásfoglalás és árkalkulációra kattintva megnyílik a felület, ahol első lépésként válasszátok ki az utazás időpontját a megjelenő naptár segítségével. Itt láthatjátok, mely napokon vannak elérhető helyek.

Második lépésként válasszátok ki a kívánt parcellát. Jó, ha tudjátok nálunk az összes parcella extra méretű, ahol 100 négyzetméter privát teretek van.

Végül hozzáadhatjátok a vendégek számát, további gépjárműveket, vagy háziállatokat is. A Thermal Campingnél a kutyusok is szívesen látott vendégek.

A foglalás véglegesítésénél adjátok meg az alapvető adatokat, majd a parcellák esetében előleg fizetése nélkül is véglegesíthetitek a foglalást.

 

Többféle fizetési opció

A szállásotokat a Thermal Camping Zalakarosnál fizethetitek bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyátok segítségével is. Kempingünk mindhárom szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadja. Ne feledjétek, a tavalyi évben megszűntek a zsebek, így még a SZÉP kártyás fizetés is egyszerűbbé vált.

 

A foglalás véglegesítése

A mobilházak és az apartmanok foglalása csak akkor válik véglegessé, ha sor került az előleg befizetésére, Ha ezt megtetted, azonnal megkapod a visszaigazolást és a helyedet fenntartjuk számodra.

A percellák esetében nincs szükség előleg fizetésére, foglalásod azonnal véglegesíthető, ráérsz érkezéskor a helyszínen kifizetni a teljes szállásdíjat.

 

Gyors visszaigazolás

Az új rendszerben a foglalást követően gyorsabb a visszaigazolás. Egy percig sem kell aggódnotok, hogy átmentek-e az adatok, sikeres volt-e az előleg befizetése, hiszen az automatizált folyamatnak köszönhetően azonnal megkapjátok a foglalásotok visszaigazolását, az e-mail fiókotokba. Ezt követően semmi más teendőtök nincs, mint nekilátni az utazás megtervezésének. Miután a helyetek biztossá vált, kezdődhet az álmodozás! Válasszátok ki milyen programokkal szeretnétek teljessé tenni az itt töltött napokat, nézzetek körbe és ismerjétek meg Zalakaros és a környék felfedezésre váró kincseit.

 

Személyre szabott ajánlatok

Kérhettek egyedi árajánlatot is foglalást megelőzően. Ezt elsősorban azoknak ajánljuk, akik csoporttal, vagy nagyobb társasággal érkeznek. A foglalási folyamatban is láthatod az árkalkulációt, hogy mennyibe fog kerülni a kiszemelt szállás, adott időre, adott vendégszám mellett. Ha azonban részletes árajánlatot szeretnél, például egy csoportos utazáshoz,  akkor írj nekünk ITT.

 

Thermal Camping - Zalakaros Termál tó és Ökopart

Thermal Camping – Zalakaros Termál tó és Ökopart

 

Szabadidős- és kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Ha azon gondolkodtok, hogy a Thermal Campingbe jöttök nyaralni, akkor jó úton jártok! A kemping  kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyedén elérjétek a környék nevezetességeit és szabadidős lehetőségeit. Zalakaros egy valódi gyöngyszem turisztikai szempontból, hiszen gyógyfürdő, hangulatos programok, csodás kirándulóhelyek és természeti kincsek széles tárháza vár a vidéken.

  • A fürdő a kemping közvetlen szomszédságában található, ahol a széleskörű gyógy-, wellness- és beauty szolgáltatásoknak köszönhetően biztosan megtaláljátok a kikapcsolódás leginkább nektek való formáját.
  • Emellett Zalakaros környékén rengeteg gyalogos és kerékpáros túralehetőség van, de kisebb-nagyobb autós kiruccanásokat is érdemes beiktatni.

 

Érdemes idejében helyet foglalni a kempingben

 

Érkezzetek sátorral, lakókocsival, vagy válasszátok valamely fedett szálláshelyünket, a Thermal Campingben a foglalási folyamattól az itt töltött napokon át egészen az üdülés végéig arra törekszünk, hogy maximálisan elégedettek legyetek.

A 100 négyzetméteres parcellák a legideálisabbak egy felhőtlen kemping élményhez, hiszen kényelem tágas teret kínálnak egy gyönyörű zöld környezetben, ahol a család vagy barátokkal együtt élvezhetik a természet közelségét.

Érdemes azonban időben szállást foglalni, nehogy lemaradjatok az általatok kiszemelt helyekről.