Nyaralás Zalakaroson – fedezd fel a Karos Korzót

június 19, 2023

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Nyaralás Zalakaroson – fedezd fel a Karos Korzót

2023.06.19.

nyaralás Thermal Camping Zalakros

Páratlan üdülés a víz városában

Zalakaros egy különleges úti cél, hiszen ezen a helyen a káprázatos épített környezet és a csodás természeti kincsek együtt gondoskodnak arról, hogy igazán felejthetetlen élményekkel gazdagodjunk a nyaralás során.

A város messze Európa szerte híres a különleges összetételű termálvizeiről, amelyek gyógyító hatással rendelkeznek. A Vidék tele van csodálatos természeti kincsekkel, a Thermal Camping Zalakarosnál pedig gyönyörű zöld környezetben, hatalmas fák árnyékában kempingezhetünk, néhány lépésre a fürdőtől, szinte a város szívében. Azonban nemcsak a fürdőzés lehetősége és a kiváló túra útvonalak és kirándulóhelyek miatt érdemes ellátogatni Zalakarosra, hanem  a mediterrán városokat idéző, megújult Karos Korzó és az ott megrendezésre kerülő rengeteg kellemes program miatt is.

 

nyaralás Thermal Camping Zalakros

 

Könnyed nyári programok a Karos Korzón

 

Valódi üdülőhangulat

A Karos Korzó Zalakaros főutcája, ahol jólesnek a nyár esti séták. Egy egy klassz program, kirándulás, vagy fürdőzés után érdemes felfedezni a város varázsát. A korzó mentén elhelyezkedő üzletek, kávézók és éttermek olyan kellemes hangulatot árasztanak, ami a valódi nyaralóhelyek ismérve. A város nyugodt atmoszférájához jól illeszkednek az épített környezet stílusjegyei, az igényesen kialakított Karos Korzó, számtalan csodás szökőkútjával, sétálóutcáival, lépcsősoraival a világ bármely nagyvárosában megállná a helyét.

 

Zalakaros zöld városközpontja

Ezen a csodás helyen egy hatalmas 6 hektáros zöld városközpont épült ki, ahol megtalálható egy sokoldalú, fedett fogadóépület és rendezvényközpont, valamint a hozzá tartozó szabadtéri rendezvénytér is.

A zalakarosi arborétumtól a Dísz térig, elterülő hat hektáros terület összeköti a Termáltó és Ökopart igényesen kialakított, közkedvelt turisztikai célpontját a városközponttal, megteremtve egy valódi modern gyógyhely összképét. A nyaralás tökéletes lehet egy ilyen kifogástalan környezetben, ahol megannyi program és élmény vár ránk.

 

Karos Korzó Rendezvényközpont

Az elmúlt időszakban számtalan fejlesztés történt a városban, ami igazán sokoldalúvá és szemet gyönyörködtetővé tette a Karos Korzót. Sétányok, napozósarok, fitness pontok, játszóterek, futópálya, gyalogos hidak, pihenő padok teszik kellemessé az itt töltött időt. A Korzón egy színvonalas rendezvénytér került kialakításra, ahol látogatóközpont, közösségi tér, fedett színpad és egy háromezer fő befogadására alkalmas nézőtér kapott helyet. Könnyű elképzelni, hogy milyen fantasztikus élmény lehet egy ilyen impozáns környezetben szórakozni.

 

A Korzó, ahol pezseg az élet

A Karos Korzót a kempingből mindössze pár perc sétával elérhetjük, ahol számtalan remek programlehetőséggel találkozhatunk. A hely egész nyáron kiváló zenei- és gasztronómiai eseményeknek ad teret, de különböző  táncos rendezvények, a zalakarosi sportélet és egy barátságos hangulatú piac is otthonra talál itt.

A Karos Korzón rendszeresen rendeznek kulturális és szórakoztató programokat is, amelyek még színesebbé teszik a nyaralást. A nyári időszakban gyakran tartanak utcabálokat, koncerteket és táncos előadásokat a korzón. 2023 júniusban jön a Karos Korzó Feszt, majd a Mulass Karos, júliusban pedig Zalakaros Város Napjai kerülnek megrendezésre, hogy csak néhányat említsünk az idei nyár bőséges programkínálatából.

 

Fürdőlátogatás nélkül nem múlhat el a nyár

Egy zalakarosi nyaralás során érdemes időt szakítani a város látnivalóira és a környező természeti értékek felfedezésére is. Mindemellett természetesen kihagyhatatlan program a a Zalakarosi Fürdő meglátogatása is, ahol a termálvízben való lubickolás igazi felüdülést nyújt a testnek és a léleknek. A fürdő komplexuma több medencével, szaunákkal, valamint gyógy-; wellness-; és beauthy szolgáltatásokkal várja a látogatókat.

Tipp: Ha nem szeretnénk várakozni a fürdőbe történő belépés során, válthatunk fürdőbelépőt a Thermal Camping Zalakaros recepcióján is. Ez a szolgáltatás még egyszerűbbé teszi a kemping vendégeinek dolgát, annak érdekében, hogy a nyaralás során minden pillanatot a kikapcsolódásnak szentelhessenek.

 

nyaralás Thermal Camping Zalakros

Thermal Camping Zalakros

 

Nyaralás a természet ölelésében

A természetkedvelők semmiképpen ne hagyják ki a Termál tó és Ökopart meglátogatását, ahol csodálatos növényekkel és virágokkal, egy hangulatos tavacskával és szépen kialakított pihenőhelyekkel találkozhatunk. Mindemellett lazíthatunk a Thermal Camping Zalakarosnál, ahol hatalmas zöld terület áll a teljes kikapcsolódásunk szolgálatába.

Ezen a helyen igazán jólesik egy kis csendes elmélkedés, vagy egy jó hangulatú baráti beszélgetés a csillagok alatt. A családdal érkezőknek pedig külön öröm lehet a közös sátorállítás és az, hogy a kicsik biztonságban és szabadon szaladgálhatnak a kempingben. A klassz programok mellé tökéletes bázis ez a szálláshely, ezért ha úgy döntenétek, hogy idén Zalakaroson töltitek a szabadságotokat, nincs más dolgotok, mint szállást foglalni a Thermal Campingben.

 

Online szállásfoglalás

Lakókocsi parcellát és sátorhelyet is lehet online foglalni. Ehhez csupán pár kattintás elegendő. Az árkalkulációt követően a foglalásotokat az előleg befizetésével véglegesíthetitek, amelyet bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is fizethettek. Ezután már nincs más teendő, mint várni a kiválasztott dátumot és összekészíteni a kempingfelszerelést, hiszen egy felejthetetlen élményekben gazdag nyaralás vár rátok Zalakaroson.