Szállás Zalakaroson – 2023-as kemping árak mindezt tartalmazzák

május 03, 2023

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Szállás Zalakaroson – 2023-as kemping árak mindezt tartalmazzák

2023.05.03.

kemping árak Thermal Camping Zalakaros

Nyaralás a Thermal Camping Zalakarosnál

A kemping az egyik legnépszerűbb szállástípus, hiszen itt igazán közel kerülhetünk a természethez, sokkal ráérősebben és a saját ritmusunknak megfelelően tölthetjük el a napjainkat. Ráadásul a kemping árak jóval alacsonyabbak, mint egy személytelenebb hotel, vagy apartman esetében. A költségek további csökkentésére is van lehetőségünk, ha már az előszezonban ellátogatunk ebbe a gyönyörű zöld környezetbe, hiszen ilyenkor az árak még kedvezőbbek lehetnek.

Sok dolog van, amiért imádjuk a kempinget, de talán leginkább az különbözteti meg ezt a nyaralásnak ezt formáját a többitől, hogy itt a szállásunkat teljesen a saját igényeinknek megfelelően alakíthatjuk ki. Igazi alkalmi otthont varázsolhatunk, azokkal a felszerelésekkel, amikre igazán szükségünk van és amiket ismerünk és szeretünk. Válasszuk akár a sátras- vagy a lakókocsis nyaralást, a kempingezés egy olyan élmény, ami garantáltan kiragad bennünket a szürke hétköznapokból.

Zalakaros ezernyi kalandot tartogat

Zalakaroson mindent megtalálhatunk, ami egy tökéletes nyaraláshoz kell. Csodás kirándulóhelyek, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, a Kis-Balaton környéke, szinte érintetlen természetvédelmi területek és kalandos kerékpáros túraútvonalak várnak felfedezésre. A Zalakarosi fürdő gyógyászati- és wellness szolgáltatásai európai szinten is kiemelkedő minőséget képviselnek és hála a különleges gyógyvíznek, az itt töltött idő alatt felhőtlen kikapcsolódás mellett valódi testi regenerálódásra is van lehetőségünk.

A kemping recepcióján lehet fürdőbelépőt is váltani, ha szeretjük a kényelmet bátran éljünk ezzel a lehetőséggel, hiszen így elkerülhetjük a felesleges sorban állást és pillanatok alatt bejuthatunk a Zalakarosi fürdőbe.

Mindezeknek az élményeknek lehet egy remek kiindulópontja a Thermal Camping Zalakaros, ahol igazán otthon érezhetjük magunkat. Ha itt foglalunk szállást, nemcsak egy hangulatos kemping élménnyel leszünk gazdagabbak, de egyúttal alkalmunk is nyílik kihasználni a Zalakaros és környéke kínálta ezernyi programlehetőséget.

 

kemping árak Thermal Camping Zalakaros

Szálláshelyeink – Lakókocsi parcella és sátorhely

A Thermal Camping Zalakaros hatalmas fás-ligetes zöld területen helyezkedik el, így nálunk mindenki szabadon és zavartalanul élvezheti a pihenést. Válasszunk akár sátorhelyet, vagy lakókocsi parcellát egységesen 100 négyzetméternyi területet kapunk, ahol kényelmesen berendezkedhetünk. A kemping árak, egy parcella foglalása esetén 2 fő elszállásolását, valamint ingyenes internetelérést a recepción, illetve a parcellán történő áramcsatlakozási lehetőséget is tartalmazzák.

Mindemellett gépjárművek elhelyezésére is lehetőség van a tágas parcellákon, így közvetlenül a sátratok, vagy a lakókocsitok mellett további egy autóval ingyenesen parkolhattok. Ez nagy előny, hiszen nem kell sem parkolóhelyet keresni, sem parkolást fizetni és az autót is biztonságos helyen tudhatjátok, miközben szétnéztek egy kicsit a környéken.  A városközpont a fürdő és Zalakaros számos nevezetessége pár perces sétával elérhető a kempingből.

Mit tartalmaz az alapár?

Ha parcellát foglaltok, akkor egységesen 100 négyzetméter áll rendelkezésetekre, a kemping árak pedig alapesetben az alábbiakat foglalják magukba:

  • 1 lakóautó

vagy,

  • 1 lakókocsi és az azt húzó személygépkocsi

vagy,

  • 1 sátor és egy személygépkocsi

valamint,

  •  10 A áramcsatlakozási lehetőség
  • WIFI a recepció kijelölt területén ingyenes

 

Mindehhez lehetőség van további személyeket, gépjárműveket, vagy sátrakat hozzáadni, illetve háziállatok is hozhatóak a parcellákra. Felár ellenében az egyedi igényeknek megfelelően bővíthető ez az alapcsomag. Mivel minden vendég, más és más létszámmal, felszereléssel, vagy éppen kutyusokkal érkezik a kemping árak ennek megfelelően alakulnak. A kemping árak a szezontól is függenek.

Érdemes kihasználni az előszezon, illetve az utószezon nyújtotta lehetőségeket, hiszen ilyenkor a nyaralásunk még olcsóbb lehet. Ahhoz, hogy a ránk vonatkozó kempingárakat megismerhessük kérhetünk személyre szabott ajánlatot, vagy használhatjuk az online árkalkulátort, aminek segítségével nemcsak gyorsan láthatjuk az árakat, de nagyon egyszerűen le is foglalhatjuk a szállásunkat.

 

Kemping árkalkuláció és foglalás

Szállást foglalni online egyszerűen pár kattintással lehet. Ki kell választanunk a kívánt dátumot, a vendégek számát, majd megadhatjuk további igényeinket is. Ezt követően történik meg az árkalkuláció, ami megmutatja nekünk, hogy milyen kemping árak vonatkoznak az eltervezett nyaralásunkra. Ha szeretnénk bebiztosítani a helyünket a Thermal Camping Zalakarosnál, akkor sort kell kerítenünk a foglalás véglegesítésére is. Az előleg befizetésével válik biztossá a kiválasztott helyünk, az adott dátumon. A szállást fizethetjük bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyával is.

Ajánlatkérés

Online ajánlatkérésre is van lehetőség, ez semmilyen kötelezettséggel nem jár és nem minősül foglalásnak. Ha csupán tájékozódni szeretnénk a kemping árakról, vagy egy tervezett nyaralás költségvetésén gondolkozunk, akkor néhány perc alatt kitölthetünk egy ajánlatkérést a weboldalon. Rövidesen, de legkésőbb 24 órán belül megérkezik e-mail fiókunkba a személyre szabott árajánlat. Ez azért is hasznos, mert így minden extra kérésünket figyelembe véve kaphatjuk meg az ajánlatunkat.

Még olcsóbb lehet a nyaralás

A kemping árak, mind a lakókocsis, mind a sátras nyaralás esetében előszezonban még olcsóbbak, ezért érdemes ebben az időszakban is kipróbálni a nyaralást. Nem csak a költségek lehetnek alacsonyabbak az előszezoni kempingezés során, de a tavasz előnyeit is kedvünkre élvezhetjük.