Tavaszi megújulás – Szolgáltatások és gyógyfürdő árak 2023 – Zalakaros

február 20, 2023

APARTMANOK 20 000 HUF-tól →

MOBILHÁZAK 38 000 HUF-tól →

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod,
foglalj most!

Tavaszi megújulás – Szolgáltatások és gyógyfürdő árak 2023 – Zalakaros

2023.02.20.

gyógyfürdő árak Thermal Camping Zalakaros

Zalakaros gyógyító víz üdítő környezet

Itt az idő, hogy összeállítsuk saját tavaszi regeneráló programunkat, amihez a Zalakarosi fürdő és a Thermal Camping Zalakaros ideális választás lehet. Az alábbiakban egy jól megérdemelt tavaszi kiruccanás szervezéséhez hozunk néhány hasznos információt, gyógyfürdő árakról, változatos wellness és gyógyászati szolgáltatásokról.

Zalakaros kiváló úticél, hiszen számos vonzó program és érdekes látnivaló található a környéken. A különleges természeti és épített értékek mellett a kincset érő termálvíz az ami időről-időre visszacsábítja ide a látogatókat. Ahogy közeleg a tavasz, nemcsak a természet ébredezik, de mi is vágyunk egy kis feltöltődésre, regenerálódásra és a hosszú tél után meg is érdemlünk egy kis kényeztetést.

A testi-lelki megújulásnak valóságos fellegvára Zalakaros, ezért érdemes ellátogatni ide az évnek ebben a ragyogó időszakában, amikor minden felpezsdül, a fák kizöldülnek, április 7-én kinyit a kemping és semmi nem szabhat határt az önfeledt pihenésnek.

Gyógyfürdő árak és belépőjegyek típusai

Már az év elején megjelentek az első félévre érvényes Zalakarosi gyógyfürdő árak. A 2023.01.01 és 2023.06.15. közötti időszakban a felnőtt napijegy  6.500 forint, azonban ha nem kiemelt időszakban megyünk a fürdőbe, ezer forintot takaríthatunk meg. Kiemelt időszaknak számítanak a hétvégék és ünnepnapok, illetve az iskolai szünetek. A diák, illetve nyugdíjas jegyek ára az időszaktól függően megközelítőleg 20 százalékkal olcsóbbak a felnőtt jegyeknél. A gyermekek körülbelül féláron, a bábák pedig 100 forintért léphetnek be a fürdőbe. Ha családi jegyet váltunk, további kedvezményekre számíthatunk. Az aktuális gyógyfürdő árak a Zalakarosi fürdő weboldalán érhetőek el.

Kiegészítő jegyek

A belépőjegy mellé többféle kiegészítő jegyet választhatunk, amelyek feljogosítanak arra, hogy igénybe vegyük a fürdő speciális részlegeit és annak szolgáltatásait. Ha szauna rajongónak számítunk érdemes a szaunavilág kiegészítőt választani, hiszen azon túl, hogy kedvünkre szaunázhatunk, a kiegészítő jegy további 8 szaunaprogramon való részvételi lehetőséget is tartalmaz. A gyógy- és termálvilágba szóló kiegészítő jeggyel pedig élvezhetjük a termál víz melegségét és különleges gyógyító erejét. Mindezek mellett a részlegen számos regenerálódást, gyógyulást elősegítő kezelést és szolgáltatást találunk.

Kölcsönzés a Zalakarosi fürdőben

A Zalakarosi fürdőben minden a rendelkezésünkre áll, amire csak egy termálvizes program során szükségünk lehet. Billenőágyat, fekvőágyat, különböző méretű kabinokat és értékmegőrzőt is igénybe vehetünk, illetve törölközők, szaunalepedő, és fürdőköpeny kölcsönzésére is van lehetőség. Ez utóbbi kifejezetten hasznos, hiszen nem kell a törölközők mosásával bajlódni a fürdőzést követően. Különösen akkor örülhetünk ennek, ha több napra érkezünk, esetleg egy gyógykezelés érdekében hosszabb időt töltünk Zalakaroson. A gyógyfürdő árak mellett a kölcsönzési díjakról is találunk információkat a fürdő weboldalán.

 

gyógyfürdő árak Thermal Camping Zalakaros

 

Kényeztető wellness kezelések

A Zalakarosi fürdőben különleges kezelések széles kínálata tárul elénk a wellness részlegen. A kényeztető, frissítő masszázsok mellett, aromaterápiás kádfürdők alakformáló kezelések testkezelések és pakolások lehetősége áll rendelkezésünkre. Ha több szolgáltatást is kipróbálnánk igénybe vehetünk csomagajánlatokat is.  Részletesebb tájékoztatás és árak ITT olvashatóak.

Regeneráló gyógykezelések

A fürdőben elérhető gyógyászati kezelések nagyon sokféle problémára jelenthetnek gyógyírt. A legtöbb kezeléshez orvosi konzultáció szükséges. Az önálló gyógykezelések mellett kúracsomagok és a NEAK által támogatott szakorvosi javaslatra igénybe vehető kezelések is találhatóak. A támogatott gyógykezelések esetében a NEAK téríti a szolgáltatás árának egy részét, ezért csak kiegészítő díjat kell fizetni. A gyógykezelések árait és a kiegészítő díjakat tartalmazó táblázat ITT található. A  kezelések árai a gyógyfürdő árakon felül fizetendőek, azaz nem tartalmazzák a belépőjegyet.

Thermal Camping Zalakaros, néhány lépésre a fürdőtől

A Zalakarosi fürdő elsőrangú szolgáltatásai hazai szinten is kiemelkedőek, de ami ennél is fontosabb, hogy egyedi különleges gyógyvizével nemcsak léleknek, de a testünknek is ajándék minden itt töltött pillanat. A gyógyfürdőzésre is igaz azonban, hogy egy alkalom nem csinál csodát, több viszont annál inkább. A fürdőlátogatást csinálhatjuk kúraszerűen, vagy rendszeresen, de ha távolabbról érkezünk azt is meg kell fontolnunk, hogy hol fogunk megszállni.

Mindazoknak akik előnyben részesítik a kényelmet és a  természet közelségét azt ajánljuk, hogy a Thermal Camping Zalakarosnál foglaljanak szállást. Kényelmes, mert a kemping szó szerint a fürdő szomszédságában található. A gyönyörű zöld területen, hatalmas fák árnyékában elhelyezkedő sátorhelyeken és lakókocsi parcellákon pedig jólesik kicsit kikapcsolódni és élvezni a szabad levegőn töltött időt.

Szállást foglalni nagyon egyszerű, hiszen akár lakókocsival, akár sátorral érkezünk online pár perc alatt bebiztosíthatjuk a helyünket. A szállásunkat fizethetjük bankkártyával vagy SZÉP kártyával is. A Thermal Camping Zalakarosnál bármelyik szolgáltató SZÉP kártyája használható. Ha a gyógyfürdő árak ismerete mellett szeretnénk megtervezni a szállás költségeit is, kérhetünk online ajánlatot a Thermal Camping Zalakaros weboldalán.

gyógyfürdő strand Zalakaros Thermal Camping 10% kedvezmény

10% kedvezmény

A Thermal Camping Zalakaros vendégei -10% kedvezményt kapnak kizárólag a kemping recepcióján megvásárolt Zalakarosi Fürdőbe szóló belépők árából! Részletek a recepción.

Az akció 2024. június 19-től visszavonásig érvényes